Love this post:Love this 28

malena-3904

Haha, nu får de kaffet i halsen vid Odlo kontoret, då de googlar omkring för att se vem som skriver om dem! “Made by Odlo”, haha! Nej, dethär är inget reklaminlägg för Odlo, tyckte bara bilder blev så rolig. Ser nästan photoshoppad ut, iallafall mitt högra ben (och jo, mina ben böjs lite hur som helst, kul då man springer och de går i lås sådär, heh). Älskar dock denna värmedräkt, brukar ha den under skidkläderna eller då jag skall ut och springa. Som nu. Nu skall jag ut på en länk innan vi skall till rådgivningen. Imorgon går vi in i vecka 24, magen är enorm idag. Såhär stor var det inte igår. Häftigt häftigt!

Tack för era frågor, kul då ni frågat om graviditeten! Skall absolut skriva mer om det, även om det kännts så privat och min alldeles egna skatt att ruva på så vill jag självklart dela med mig… och så är det roligt för mig också senare att läsa om hur det varit. Kan tala om att jag igår satt i sängen och skrev på datorn. Och plötsligt märkte jag att min pyjamas var våt. Kollade upp i taket (som OM det skulle ha LÄCKT?! Hahah!) och kom på sen det var nog mina bröst som läckte. Att sånt. Trevlig måndag på er! ♡

You may also like...

3 Comments

  1. Konstigt, men den första tanken som slog mig då jag såg bilden var varken vinkeln på dina ben eller din underbara gravidmage, utan de vackra kontrastfärgerna i bilden.
    Minns mitt första “läckage” som hände mitt i natten och blötte ner mitt täcke – yrvaken fattade jag överhuvudtaget inte vad som hände, minns bara att jag var väldigt irriterad över den våta, kalla fläcken som störde min nattsömn. Hajade vad det var först på morgonen.

  2. Bodil Nissfolk

    Jag väntar mitt andra barn i april så jag är i v 20. Det är roligt att följa någon annan som är samma sits. Trevlig blogg du har!

  3. Hihi roligt att du kollade upp i taket!!! Haha!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *