Love this post:Love this 40

lively-3512

Plötsligt märker man saker som man inte märkt förr. Som då jag packade upp de sötaste barnkläderna för fotografering från Livly Clothing vid Legera. De mjukaste bodyn, filtarna, tossorna och mössorna. För varje mjuk kanin och för varje liten mössa jag tog fram kändes det mer verkligt. Tänk att jag, just nu, bygger på ett litet mirakel. Ständigt närvarande är tanken, men mer verklig blev den då jag stod och höll i den lilla mössan för nyfödda. Så liten och så önskad.

You may also like...

7 Comments

 1. En hisnande känsla. Grattis! 🙂
  Kram Maria

 2. Så härlig känsla det där. 🙂

  Kram Linda

 3. Nauti joka hetkestä, elämä on tässä ja nyt. Minulla esikoinen jo 17 vuotta, ihmettelen joka päivä kuinka aika meni näin nopeasti. Juurihan hän vasta syntyi, pienenpieni poikavauva ja nyt jo melkein aikuinen!

 4. flickan från finland

  Hei Malena, nu när du är lyckligt gravid, har du märkt att att din vän i Sverige har fått missfall? Tror att du har märkt det och hoppas att du har sparrat henne. Du vet ju hur det kan gå ibland.

 5. Hej, vill b alara säga att du har en sådan fantastisk tid framför dig! Er båda för den delen! Det lilla miraklet som man plötsligt en dag har, som ju kan kännas som ett ännu större mirakel på något vis ( för en själv iaf) då det liksom inte kommit på beställning. Kommer att bli underbart 🙂 Fredagsmyset blir ännu mysigare, allt får en djupare mening. Att bara “tåssa på” hemma en mörk kväll och tända stearinljus med en liten en på armen slårlt 🙂

 6. Slår allt skulle det stå på slutet 🙂

 7. Livly har helt fantastiska kläder. Bor själv i Norge men brukar ha vägarna förbi deras Flagship store i Stockholm nu som då. Shoppar alltid med mig något! Min finska bror köpte en baby filt och kanin när jag hjälpte honom då han skulle på dop i Stockholm. Uppskattade fina och lyxiga saker, speciellt till t.ex. dop! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *