Kan inte hålla mig!

Love this post:Love this 14

by-malene-birger-4636

…för att visa upp min julklapp till mig själv! Grinolas bag från By Malene Birger! Såg att denna omtyckta modell (som förr hette Agrippa Leather Bag men är alltså av samma storlek och mönster) kommit igen till Isas webshop och jag visste att denna väska ska jag ha till julklapp – av mig själv. Tycker om denna modell, liknar lite min vita Michael Kors, som också är så omtyckt men ligger nu i dvala i väntan på att få gå ut på sommarbete när träden börjar knoppa i vår.

Väskan hänger där på byrån. Skall nog packa in den i ett paket, men inte än. Har varit lite tröttare än vanligt de senaste dagarna och det är roligt att ha något fint att se på då man ligger i sängen och vilar.

Nu har jag jullov och jag har gått runt i pyjamas (oh, jaaa, ni som följer mig på instargram såg ju att det inte var pyjamas utan underkläder jag gått runt i, haha!) hela förmiddagen. Skönt att vara ensam hemma och bara gå runt och planera, utan att kompressorn tjuter och borrmaskinerna går. Klart det ligger en mållukt i nästan hela huset, försöker ha dörren stängd till sovrummet och vädrar där hela tiden, men skönt att det är tyst en stund. Man behöver det också. Det har varit så intensiv renoveringsfart de senaste dagarna. Och det blir det nog ikväll också! Kanske vi till och med får röjt ett ställe åt granen?

Vinnaren till Cubus-gåvokortet är kommentar nr. 156, Katja (2013/12/17 at 8:21 pm). Vinnaren har fått mail! Grattis, grattis! Och så bjuder jag på en Jurlique utlottning lite senare idag!

7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *