Föreläsning för sjuksköterskeföreningen i Åbo

Love this post:Love this 21

abo-2529

Idag hade jag föreläsning för svenska sjuksköterskeföreningen i Åboland. Det var en stor ära för mig att bli hitbjuden och härligt med en så trevlig publik (fast trevliga publiker har jag nog alltid). Berättade bland annat om hur viktigt det är att känna sig själv och vara ärlig mot sig själv. Så talade jag också om rädsla, hur rädslan varje dag hindrar oss att göra det vi verkligen önskar. Och hur viktigt det är att se rädslan och inte ta den som ett hinder utan hellre som en utmaning – då växer man som människa.

Hela våren hade jag ett stort plakat på väggen, hemma hos mig, där jag skrivit “What would you do if you weren’t afraid?”. Dessa ord blev nästan magiska för mig. Förbluffad över alla svar min hjärna rabblade upp! Så mycket önskningar som vardagsstressen knuffat undan.

Och nu? Nu är jag hos J-Dansaren, i deras vackra nyköpta hus. Vi sitter i varsitt hörn av soffan och dricker bubbelvatten och pratar renovering och fnissar över gamla minnen. I höst är det tio år sedan vi lärde känna varandra och detta skall firas!

God natt söta läsare! Over and out, Åbo!

abo-2526

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *