Ett mjukt paket från Soft Goat

Love this post:Love this 29

Alltså vilken dag! Ultran gick fint och allt såg bra ut, beräknat datum är 1.4 och vi fick också veta om det är en flicka eller pojke. Sitter här i sängen, framför datorn och försöker komma på ord att beskriva känslan, men det går bara inte. Har aldrig kännt såhär förut. Vill hålla känslan kvar och låta den bara vara min och vår. Jag är fylld av en sådan otrolig lycka. Men den är obeskrivlig. Och orden är inte mäktiga nog.

Känns konstigt att skriva om annat, som om något annat hade betydelse i mitt liv. Haha! Men iallafall två till guldkanter idag som var mycket trevliga: Trappexperten från Wood One Design var till oss för att mäta och kolla hur de nya trapporna skall bli. Förklarade att jag gärna vill ha samma som TineK har och de skall gärna ha lite patina. Han förstod mig.

Och så ett underbart paket från Soft Goat. Mjukaste kashmir i vackraste beige. Precis vad jag behövde just nu. Då läsare brukar fråga tips om hur man skall bygga upp en fungerande garderob brukar jag alltid tipsa om grunderna: vit skjorta, snyggt sittande jeans, bas t-shirts och klassiska kashmirtröjor. De håller länge, är fantastisk kvalité och kan användas både sommar och vinter. Soft Goat har ljuvliga produkter för både kvinnor och män. Och så går en del av varje köpta produkt till välgörenhet (läs mer om det här).

soft-goat-3653

17 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *