En sväng till Närpes och tillbaka

Love this post:Love this 20

  luento-2732

Igår blev jag intervjuad för Närpes När-TV, det var så himmelens roligt! När intervjuen var klar packade de ihop kamera, mikrofon och studiolampa och körde iväg till studion för att på en halvtimme klippa ihop allt jag sagt! Det är att jobba snabbt! Ni kan se intervjun här! Berättar bland annat om hur bloggen fick sin början, hur jag lagt upp målen och hur man skall göra om man vill starta en blogg.

nar-tv

luento-2741

(alla rymndes tyvärr inte med på bild)

Efter intervjun va det dags för föreläsningen vid Närpes stadshus. Redan tjugo minuter innan började det strömma in förväntansfullt folk. Mest förväntansfull var nog jag dock. Det är något magiskt med att hålla föreläsningar, jag känner det i varje cell i min kropp. Det är då jag får träffa er, mina läsare – och det mina vänner, är något alldeles speciellt!

Jag tog upp hur man skall nå sina mål och hur jag byggt upp min blogg. Jag fick frågan om hurudana mina läsare är mot mig, om jag får negativa/elaka kommentarer och om mina läsare håller mig om ryggen. Blev så glad över mitt eget svar! Eftersom NI har alltid varit här för mig då jag behövt er, alltid! Och ni är så fantastiskt snälla, roliga och intelligenta! Så tack för det, tack för att ni finns och förgyller MIN dag!

malenami

Och nu? Ja, nu sitter jag, gladast i världen, i en röd bil påväg till Nordic Business Forum. Tjohoo!

10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *