Love this post:Love this 20

  luento-2732

Igår blev jag intervjuad för Närpes När-TV, det var så himmelens roligt! När intervjuen var klar packade de ihop kamera, mikrofon och studiolampa och körde iväg till studion för att på en halvtimme klippa ihop allt jag sagt! Det är att jobba snabbt! Ni kan se intervjun här! Berättar bland annat om hur bloggen fick sin början, hur jag lagt upp målen och hur man skall göra om man vill starta en blogg.

nar-tv

luento-2741

(alla rymndes tyvärr inte med på bild)

Efter intervjun va det dags för föreläsningen vid Närpes stadshus. Redan tjugo minuter innan började det strömma in förväntansfullt folk. Mest förväntansfull var nog jag dock. Det är något magiskt med att hålla föreläsningar, jag känner det i varje cell i min kropp. Det är då jag får träffa er, mina läsare – och det mina vänner, är något alldeles speciellt!

Jag tog upp hur man skall nå sina mål och hur jag byggt upp min blogg. Jag fick frågan om hurudana mina läsare är mot mig, om jag får negativa/elaka kommentarer och om mina läsare håller mig om ryggen. Blev så glad över mitt eget svar! Eftersom NI har alltid varit här för mig då jag behövt er, alltid! Och ni är så fantastiskt snälla, roliga och intelligenta! Så tack för det, tack för att ni finns och förgyller MIN dag!

malenami

Och nu? Ja, nu sitter jag, gladast i världen, i en röd bil påväg till Nordic Business Forum. Tjohoo!

You may also like...

10 Comments

 1. Att hålla föreläsningar är bland det roligaste jag vet! Tyvärr har jag inte kommit så långt att jag håller föreläsningar om min blogg och om fotograferingen men det går bra med internationella beskattningsfrågor och socialförsäkring också. 🙂

  Älskar sista bilden! Så mkt känsla i den!
  Kram vackraste du

 2. Very beautifile jacket!! Where did you buy it? is so nice:)

  1. The jacket is from ChillNorway;) I like it too! 🙂

   1. THANKS 🙂

    1. iSAW YOUR PICTURES THERE. REALLY GREAT:)

 3. Tycker att det var rätt kul när du sa att de flesta av dina läsare är runt 25-> då jag själv är en nybliven 15 åring 😉

 4. Tack för att du förgyller min dag. :0)

  Kram Linda

 5. Åh så vacker bild!
  Var köpt jackan OCH den snygga ( den ser ut att vara det) blusen under?
  Kram
  Maja
  http://rundvandring.blogspot.com

  1. Jackan är ChillNorway (heeeelt fantastisk!! varm, ylle och så har den glittertrådar så den är lite extra fancy;) Blusen är DAY och förra året från Sköna Clara! 🙂 Kramar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *