En söndagsblus och en vinnare

Love this post:Love this 25

mom2mom-3544

Ikväll får ni ännu 15% på hela Mom2Mom:s sortiment med koden: MALENAMI

Min blus är från Mom2Mom och den hittar ni här, hängselbyxorna är Circle of Trust och finns här, koftan Hunkydory hos DinoDina.com och skarfen BeckSöndergaard.

mom2mom-3545

Skulle just sätta igång och skriva om helgen men blev stirrande vid fönstret. Är det fullmåne? Ser ut så, en riktigt stor och gul en. Vackert!

Men var var jag nu då? Just det, veckoslutet! Det har varit sååå mycket pågång. Skulle ju ha satt mig ner redan tidigare framför datorn men vi hade en liten vattenincident och var tvugna att stänga av husets vatten och då uträtta allt som skulle uträttas med vatten än ikväll, illa kvickt. Så nu har vi några ämbaren med vatten nere i köket, för säkerhets skull.

Genast jag kom från jobbet igår var Lillebror och kusin Wiljam här. Vi gick runt hela huset och funderade vad vi ville sätta igång med/fortsätta med. Vill man riva får man riva, vill man pynja med något smått så finns det också. Men det var nog bäst att vi fortsatte med Rummet Victoria eftersom då det är färdigt skapar det en kedjereaktion – vi får in alla möbler och skåp i rummet och kan forstätta med andra rum som nu är fulla med Rummet Victorias möbler.. Och alla mina kläder under trappan jag visade tidigare. Jo, det är sant, kläderna ligger där i högar och väntar på att få bo i skåp igen. Tack annars så himmelens, ni var alla så rörande överrens med mig om trappan.

Har dock inte bara gått runt i renoveringskläder idag. Tanja var här tidigare och jag skulle modella för några produktfoton för en mässa.

mom2mom-3555

Och så har vi en vinnare i BeckSöndergaard-tävlingen!

random

Lotten föll på kommentar #438 och vinnaren är Lillannillan, grattis! Vinnaren har fått mail:)

Snart drar jag igång med en Beach House tävling, tjohoo!

mom2mom-3559

Men nu, nu skall jag kolla om målet torkat på stockväggen vi spraymålade igår. Så snart det torkat blir det ett par lager Kalklitir på dem.

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *