Love this post:Love this 23

malenami-1123

En fartfylld dag utan att det en enda gång varit stressigt eller tröttsamt. Tror det var sällskapet, vädret och hela atmosfären i hufvudstaden som bidrog till lugnet och allt det njutfulla. Lunchade i hettan vid café Ekberg och efter det gick vi runt i affärer. Sanna träffade vi vid TinekHomes showroom och spenderade hela eftermiddagen med att dricka gott kaffe från ljuvliga muggar och göra beställningar till Legera. Vi åt en fantastisk middag vid Boulevard Social. Fantastiskt god. Sedan gick vi sakta genom staden och stannade till nu som då vid skylltfönster och uteserveringar innan vi var framme vid GLO Hotell. Sparkar av mig mina Louboutins och kryper under täcket. Trevligt att ni följt mig på instagram idag. Vi ses imorgon igen!

You may also like...

16 Comments

 1. Vilken underbar klänning och scarf! Verkligen jättesnyggt! Precis min stil! 🙂

 2. Underbar klänning =)
  // Tess S.

 3. Wow! Vilken snygg kjol. Varifrån är den?

   1. Får man fråga vilken storlek du har på kjolen? Jag behöver nog samma storlek. /Pia

    1. De hade bara 38 o 42 så jag tog 38 and its perfekt! Kram

     1. Tack för att du är så gullig o svarar! Har beställt en 38 nu

 4. Vad roligt att ni har haft det kul. Hfors är en vacker stad 🙂

 5. jag undrar bara vad du använder för producter itill ditt hår?? det är så jätte fint 🙂

 6. Vilken härlig dag, fin du är kramis Diana

 7. Önskar dig en fin helg från Italien!

 8. det är visserligen snyggt med högklackat, men… jag har lite svårt med detdär att tå mellanrummen syns, liten sko m.a.o. vad tycker du själv och ni andra läsare?

  1. Smaken är som baken 🙂 Men att mellanrummen mellan tårna syns för att skon skulle vara för liten stämmer emelertid inte.

   Christian Louboutins skor känneteckas av den röda sulan men också av det så kallade toe cleavage, som de flesta skomodellerna har.
   Manolo Blahnik menar att toe cleavage är en av det viktigaste delarna på en sko och förespråkar att bara de två första mellanrummen mellan tårna skall synas. Christian Louboutin desingar skor som visar mer. Han tycker det är sexigare att visa en toe cleavage i ett par pumps än att bära sandaler som visar hela foten. Och så tycker jag också att det är snyggare med en toe cleavage än att man visar sig upp i en urringad topp och bröst cleavage. Kunde fortsätta i oändligheter och göra en gradu av detta märker jag;)

   1. Och så tycker jag denna modefluga med toe cleavage är myyycket snyggare och sexigare än då man bär så låga jeans att ens buttcrack syns. I’m just saying.

    1. ja det är väl tur det , att smaken är olika 🙂 tack för att du svarade ,det uppskattar jag !

     1. ja ännu ,jag mena inte att skon är för liten för foten ,men modellen är sån att det ser ut så

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *