Love this post:Love this 26

malenami-1387

Det regnar hårt på plåttaket ikväll. Tog duntäckena i bruk igen, bäddade med nytvättade lakan. Det har blivit lite svalare och man känner nästan av det nu. Att sommaren snart är slut. Gatulamporna tänds och smattret mot plåttaket fortsätter. Dominos gula ögon blinkar stort från fotändan, sen sluter hon dem och blir en svart boll som värmer mina fötter skönt. Idag var en bra dag. Jag är mycket tacksam och glad. För 24h sedan låg jag i sängen med Domino vid mina fötter och försökte visualisera den kommande dagen och att allt skulle gå vägen. Och det gjorde det. Och nu ligger jag här och funderar på morgondagen igen. Målar upp allt gott till mina medmänniskor och mig själv. Kom ihåg er själva också – var snäll mot dig och ge dig själv beröm! God natt kära läsare, jag tycker så mycket om er!

You may also like...

9 Comments

 1. Ja, det är ett bra sätt det att visualisera i förväg.
  Skönt med en kissemiss vid fötterna.
  Ha en riktigt fin dag!
  kram från favoritmostern

 2. Ja men visst är det så att man känner av det nu, sommaren tog plötsligt slut. Inga fler ljumma kvällar på altanen, inget mer badande och ingen fler frukostar i solen. Jag gillar årstider men varför ska sommaren ha så brått att försvinna?

  Jag gör nog oftast så att jag glömmer mig själv men jag ska ändra på det nu, jag måste ändra på det nu.

  Ha en fin torsdag!
  Kram

 3. Tycker så mycket om dig också Malena! Du härliga glädjespridare och förebild! Du är bäst! Kram Maria

 4. Själv hämtade jag filten inatt och kände att det gick inte att stå emot längre. Längtar iof efter höstkvällar med tänka ljus och en bra film. Men visst vore det ändå skönt att ha lite längre sommar.
  Kram // Tess S.

 5. Sa det till mannen igår när vi hade nattat barnen och hunnit kika på ett avsnitt av Dexter att det redan var mörkt ute. Det var ju inte många veckor sedan eller faktiskt dagar sedan som vi satt på altanen i solljuset och smuttade på en varsin mojito.

  Ha en bra dag fina du!
  Kram Linda

 6. Jag tycker om dig. Du är så fin. Kram. Ps. Den här augustihöstfeelisen är så fantastisk. Augusti. Den bästa månaden helt klart.

 7. Och jag tycker så mycket om dig, fina Malena❤

 8. Du är så go och fin Malena!
  Trevlig helg,
  kramar

 9. Ååå vilken härlig bild på Domino, vilka ögon =) Kram å dig finaste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *