Ytligheter som glädjer när man är febrig

Love this post:Love this 0

God morgon söta läsare! Just typiskt att jag skulle bli sjuk nu! Kände mig redan krasslig i början av veckan, men trodde det gick om. Maken är på arbetsresa och kommer hem först imorgon, så bara katten håller mig sällskap. Och en massa web-butiker. Farligt dethär med feber och nätshopping. Jag har sålt så mycket kläder på lopptorget och nätauktioner (härligt att få bort gammalt man inte använder – en tredjedel går till renoveringen, en tredjedel går till välgörenhet och en tredjedel till mig!) på sista tiden, men nu känner jag plötsligt (surpriiiise!) att jag behöver något nytt. Och så är det ju höst. Och så har jag lovat många, många inlägg om hur man bygger upp en fungerande garderob. Ni förstås ju.

Försökte med att gömma bankkortet, och snurra runt tio varv med slutna ögon för att glömma vart jag lagt det, men det fungerade inte.

Andra saker som piggar upp en krasslig dag som denna: Efva Attlings Eden Ear Cuff, kom ut igår i en liten upplaga och jag har en som vilar på mitt öra.

Ny klänning och nagellack. Jag skall fladdra runt i denna underbaring i höst. Med en oversize yllekofta och höga klackar.

Nagellacket hittas här och klänningen här (har storlek M).

Oooh, jaa, så fick jag på posten en gåva igår! Ögonfransserum från Xlash! Sett att många bloggare haft produkten på sina bloggar, so I say Why not pröva!? Och nu har jag ju ännu lösfransar jag gjorde vid Cosmetique (och det var nu sista gången på några månader, man skall låta fransarna vila emellan). Återkommer om några veckor om produkten fungerat.

14 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *