Love this post:Love this 0

God morgon söta läsare! Just typiskt att jag skulle bli sjuk nu! Kände mig redan krasslig i början av veckan, men trodde det gick om. Maken är på arbetsresa och kommer hem först imorgon, så bara katten håller mig sällskap. Och en massa web-butiker. Farligt dethär med feber och nätshopping. Jag har sålt så mycket kläder på lopptorget och nätauktioner (härligt att få bort gammalt man inte använder – en tredjedel går till renoveringen, en tredjedel går till välgörenhet och en tredjedel till mig!) på sista tiden, men nu känner jag plötsligt (surpriiiise!) att jag behöver något nytt. Och så är det ju höst. Och så har jag lovat många, många inlägg om hur man bygger upp en fungerande garderob. Ni förstås ju.

Försökte med att gömma bankkortet, och snurra runt tio varv med slutna ögon för att glömma vart jag lagt det, men det fungerade inte.

Andra saker som piggar upp en krasslig dag som denna: Efva Attlings Eden Ear Cuff, kom ut igår i en liten upplaga och jag har en som vilar på mitt öra.

Ny klänning och nagellack. Jag skall fladdra runt i denna underbaring i höst. Med en oversize yllekofta och höga klackar.

Nagellacket hittas här och klänningen här (har storlek M).

Oooh, jaa, så fick jag på posten en gåva igår! Ögonfransserum från Xlash! Sett att många bloggare haft produkten på sina bloggar, so I say Why not pröva!? Och nu har jag ju ännu lösfransar jag gjorde vid Cosmetique (och det var nu sista gången på några månader, man skall låta fransarna vila emellan). Återkommer om några veckor om produkten fungerat.

You may also like...

14 Comments

 1. god måren og god bedring til deg:) ikkje kult og vere sjuk. godt du har pusen og pc då:) eg har nett funne bloggen din og den likte eg veldig godt med alle tips du gjer med sminke og klede. Veldig inspirerende:-) lure på ka du bruke av pudder eller found.? du er alltid så fin. Håper du snart er frisk igjen:)

 2. Urk! Här är det också flunssa på g, och destu farligare för plånboken 🙂 Krya på dig gums! Kram

 3. Hej
  Har testat X lash på mina obefintliga ögonfransar och de är nu ej längre obefintliga 🙂
  De har verkligen växt och är nu långa och synliga.
  Så lycka till… och krya på dig såklart.

  Kram
  Krusidullan

 4. Uff feber – inte kul alls! Tur har du yllesockor och nätbutiker. Och katten förstås.

 5. Japp det fungerar! 🙂

 6. God bedring… ja wau mika musavideo:)

 7. Hej!
  Krya på dig!
  Neeej, jag ville såååå gärna köpa den söta “öronklips” o den är SLUTSÅLD!!!!! Sitter o gråter ;((
  Varför har jag bara otur med mig??? GRRRR

  Kram!
  Magdalena

 8. Stackare krya på dig.X-lash har jag inte provat bara neulash som är helt suverän kram Diana

 9. Har nån tips på varifrån man kan köpa X-lash här i Finland? Har sökt på webshopar etc. och det går inte heller att klicka vidare från länken i inlägget. Har nån sett? Och krya på dig, Malena! Ha en fin helg!

 10. Hihihi känner igen detta och LOVE LOVE the dress 🙂

  HAPPY HAPPY DAY söta fina du 🙂

 11. Så himla fin inställning! Jag försöker göra likadant.

  Krya på dig! (Jag är lite förkyld och kör Gilmore Girls-maraton, himla mysigt det med. Tips, tips.)

 12. Örhänget är inte snyggt alls! Gratis gåva till bloggare, dyker upp här och var, uppenbart att det delats ut som gratis gåva. Tycker du verkligen att det är snyggt, fan heller. Så köpt du är, skärp dig!

  1. Hej Karin! Det märks att du är en ny läsare här på bloggen, så jag förstår att du kommenterar som du gör. Jag är Finlands ambassadör för Efva Attling. Här kan du läsa om då jag fick örhänget. Och så här oss emellan så kan jag tala om att jag faktiskt tycker om örhänget mycket. Härligt att kompletera den till mina andra smycken jag har från Garden of Eve-serien.
   Kram!

 13. Åh din stackare! Krya på dig! Att bygga upp en välfungerande garderob ja, vore toppen att läsa om dina tips där! Örhängerna är så läckra! Står högt på min önskelista! Kram Nilla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *