Love this post:Love this 0

Sol blandat med smattrande ösregn mötte mig i Helsingfors. Åt en god lunch med min förtjusande vän som alltid säger så rätt och visa ord (underbar egenskap). Träffade Frida och Jan-Ulrik från radio X3M. De hälsade från Kjell från Hell och det blev jag sååå glad över! Ett drömjobb för mig vore att fotografera honom och hans über snygga flickvän nångång! Beundrade Fridas tatuering och drack apelsinjuice. Vi gjorde en kort genomgång av projektet och Jan-Ulrik lade fast en mikrofon bak på min behå. Sedan var det dags att gå på Efva Attlings foto och smyckes exhibition på Bulevarden.

Efva var strålande vacker, som alltid! Klänningen från Acne och skorna gissar jag på By Malene Birger. Hennes Eva var också där, efter att ha turnerat i Finland (vet att ni är många läsare som varit på hennes konsert i Vasa t.ex). Jeanette ‘Peppe’ Öhman och Anne Hietanen skålade jag champagne med mer än två gånger och hade så roligt. Efva twittrade en bild på mig och Peppe… och ja, det var väl en highpoint i min karriär. Förutom det att Italienska Vogue använde mina bilder, but its up there!

Hey, ni ska följa Efva på twitter! Ja, det skall ni! (hon försöker komma upp i antal följare som frun har:)

Mer bilder imorgon… Nu tar jag tåget hem igen! God natt!

You may also like...

5 Comments

 1. Vacker klänning!:)

 2. Yes! Jag har överlistat alla datorer och kommer äntligen in på din sida.

  Det var SÅ ROLIGT igår! Du måste börja komma ned till oss åtminstone en gång i veckan.

 3. Malena! Så roligt att dricka lite (alltså mycket) champagne med dig i går! Vi gör om det snart igen. Och förverkligar också de andra projekten.

 4. Grattis till framgången! 🙂 Fantastiskt jobb du har! All lycka <3

 5. Malena, malena mit undrabart vackra finsak yrväder!! Nu tycker jag att det är dax att att du tar och skålar med en ritkgit ölänning istället. Jag saknar dig!! <3<3<3

  Du glittrar lika fint som Efvas smycken så jag förstår att du får stå där och glittra vid hennes sida.

  KRAM

  Wichi wichi ;D!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *