Love this post:Love this 0

Hola flickor!

Då tar vi en ny vecka igen! Nya året har börjat finemang, eller vad säger ni? Jag tycker att bara det att det finns drivor med snö, dagarna blivit ljusare och vårkläderna rullar in till butikerna får mig på ett så gott humör! Tycker jag har så mycket energi just nu att jag inte vet vad jag skall använda det till! Det är väl nu man borde börja sporta handboll och träna till marathon och liknande. Så länge energin sitter i liksom. Vid kontoret (är ännu i Jakobstad) går allt bättre än en dans, mina kollegor är superroliga och vi har alltid så kul tillsammans. Fick in två nya objekt förra veckan och de är verkligen två pärlor. Skall ta lite bilder så får ni se. Mormor var in till kontoret. Hon brukar komma in på förmiddagarna, i jeans och 86 år. I dag berättade hon igen om när hon serverade sakemannit vid Stadshotellet under kriget. Hur soldaternas stövelklackar ekade i stentrapporna. Och den ensamma soldaten som alltid stod vakt vid porten och önskade mormor “Guten nacht!”. Sen tar hon en Marianne-godis från skålen på glasbordet och skuttar iväg till Halpa-Halli. Lämnar oss glada med höjda ögonbryn och ett nästan ekande tomrum efter sig. När jag kom hem väntade ett snuskigt stort paket på mig. Från All Saints. Så mycket fint att jag skäms. Nu kan jag aldrig mera skylla på att jag inte har något att ta på mig. Skall absolut visa vad som kommit, väntar på en ljus dag – vägrar blixt:)

Skjortan är från Lexington och de har rea här! Pssst! Ni har väl inte missat att TinTin Style också fått in märket Lexington! Wohoo!

You may also like...

3 Comments

 1. Vilken härlig mormor du har, och vilken lycka att trivas så bra på sitt arbete.
  Nu kom nyfikenheten krypandes här. Ser verkligen fram emot att få se vad som gömde sig i det stora paketet.

  Kramar till dig!
  Jeanette

 2. Åhhh, nu saknar jag min morfar som tusan! Fast tack ändå…jag blir alltid fylld av kärlek när jag tänker på mormor och morfar. I somras berättade nämligen morfar många och långa historier om Kriget, han var med redan som 17-19åring.. Många tårar men också många skratt som jag nu minns tillbaka till!

  Snälla, visa vad som har kommit i paketet….nyfiken i en strut! 😉

  kram mary

 3. Häftig mormor du har 🙂 Nya äret har börjat bra och den länge väntade snö och äkta vinterväder kom till sist. Hoppas du har flera häftiga storyn om mormor. Ha det så bra 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *