Love this post:Love this 3

Andra veckan i oktober redan! Snart borde man väl hämta in julgranen, tycker tiden går så snabbt! Klart man också hinner göra mycket, hösten för alltid med sig så mycket energi, tycker jag! I helgen skulle jag filma en video till Chill Norways Facebooksida, men på grund av ösregn och översvämningar, fick jag ställa in den bokade frissan och kamerakillen. Hoppas nästa veckoslut ser bättre ut! Skall filma en underbar jacka från märket, den hänger i sovrummet just nu. En sample. Då ni ser den kommer ni att fatta att jag inte kunde skicka den tillbaka, utan genast skrev dem på CN och bad att få köpa den, fast det är en sample.

I och med ösregnet har vi fått mycket gjort här hemma. Mest städat och plockat. Många lådor man inte gått igenom. Vi har ju ändå “bott i lådor” nu i två-tre år. Fokuserar mitt tänkande på att det snart skulle vara slut. Att vi snart hade huset färdigt och att man inte behövde söka i kartonglådor för att hitta ett fotoalbum t.ex.

Var också här i dagarna och testade en lyxig bil till Kemora racing track. Behöver en sån då Radio X3M kommer hit. Behöver en häst och luftballong också. Gör ett projekt med dem just nu och vi skall träffas imorgon i Helsingfors.

Nu skal jag till kontoret en stund före mitt möte med coachen kl.12.

Vi ses!

You may also like...

4 Comments

 1. Åh vilken mysig blogg du har!

 2. Åh, den jacka vill jag se 😀

  Ha en fin måndag!

 3. Hejsan!
  En bra start på veckan är att läsa din blogg, tack för den.
  Längtar tills jag får se den jackan.

  Ha det gott :)//Åsa.

 4. Mun on sata kertaa pitänyt sanoa, että sulla on täällä aina niin ihana tunnelma! Tosi mys-mys-mysiga 😀

  Tiedän niin ton pahvilaatikkoelämän. Me saatiin vasta viime kesänä purettua loput ulkomaankomennuksen ja remppojen myötä muodostuneet pahvilaatikkojemmat. Niistä löytyi kaikkia ihania aarteita, joiden olemassa olon oli ehtinyt täysin unohtaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *