Love this post:Love this 0

Finns det tid till salu? Var igen för överambitiös igår då jag dillade om Attling inlägget. Inlägget i sig är färdigt, det har det varit länge, men det saknar ännu ord. Och ett inlägg blir så mycket bättre när det är utsmyckat med ord. På bilden ser ni bilen Efva Attling designat. Jo, har har varit inne på hennes kontor.

Vart tiden tog vägen då? En tripp till grannstaden för att fotografera ett vackert hus vi fått till salu i Skata. Diskussioner med herr Kallis om vacciner och politik. På eftermiddagen for jag och min far paddlande med kanot ut på en sjö för att få bättre bilder av ett hus i Ruotsalo. Jodå. Allt för konsten och så.

Sen blev det hot-pilates och ishockey, såklart! Då var det redan nästan mitt i natten och balkongen skulle fixas lite till för Raimo och Pekka kom idag, kl.08 hit för att hjälpa till.

Och nu är klockan nästan nio och jag skall träffa min PT Tiia-Lotta. Här skall tränas!

Vill också passa på och säga TACK! för alla ljuvliga kommentarer! Ni är så otroligt härliga!

Ha en bra dag!

You may also like...

2 Comments

  1. Om du hittar var tid finns till salu, så berätta gärna 🙂 jag är nämligen i behov av lite tid jag också. Förstår inte varför den alltid tar slut 🙂 Ha en bra dag du också!

  2. Ja men visst hade väl det varit kanon! Att kunna köpa sig tid eller ha en klon som kan ställa upp när det blir lite körigt.
    Det är kul när det är hektiskt men inte när det är så mycket att man inte hinner något för man bara snurrar runt sig själv.

    Försök hitta dig lite tid till att göra något avkopplande.
    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *