Malenami på I Love Me

Love this post:Love this 34

malenami-2575

Det bästa är ju då man har någon som puffar till håret på en. Det är kärlek det.

Hej på er!

Jag har hålligt fram hur viktigt jag tycker det är att göra saker och ting som är roliga att minnas sen då man är äldre. Ibland känner jag mig tacksam över att jag har min blogg, för tänk om något skulle hända med mitt minne till exempel..! Då har jag bloggen att blädra tillbaka i och titta på roligheter jag varit med om. Det är lite som ett album. Som idag då. Då Succémorgons sändning var slut blev jag upphämtad av Maria från Lexington och vi åkte ut till deras showroom för att titta på vår och sommar kollektionerna. Åh, så fina de var! Hjälpte dem också med lite nytänkande i social media, kom med några nya idéer som de uppskattade mycket. Nästa möte är redan bokat. Mer om det senare.

Efteråt åkte jag till den stora I Love Me mässan. När jag gick runt mässcentret, för att komma till den rätta dörren, var min biljett väntade (för man kommer inte automatiskt in även om en ansikte ÄR på biljetterna, broschyrerna och allt), gick jag förbi ett sex-sju meter högt jag. “Shit!” sa jag högt och ryggade tillbaka med uppspärrade ögon. Jag vet inte om det är meningen att man skall se sig själv så stor. Men stor var bilden och stort är detta för mig. Finns det människor som blir van med sånt här? Känns som om jag var på Time square. Nå nästan.

malenami-2577

Underbaringarna Hannah Norrena och Anne Hietanen var två kvinnor jag absoluuut ville stöta på och var glad över att jag gjorde det. Mina idoler.

malenami-2579

Sade också hej till Saimi Hoyer, tyvärr missade jag Efva Attling denna gång. Attling hade nya ursnygga glasögon på sig hörde jag! Och har ni sett de nya smyckena, så vackra!

rajala-2

Han och jag och hen. Bilden är lånad från I Love Me:s facebooksida och det var företaget Rajala som hade sina fotografer på plats.

malenami-2594

Titta, titta! Där är ju jag!

malenami-2598

Och där också! Crazy cat!

Så, nu har jag foton på att detta faktist har hänt. Bevismaterial om jag mot förmodan tappar minner eller något.

Kram på er!

35 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *