Love this post:Love this 27

malenami-1162

Jag kom till Sverige på torsdagen och körde förbi Ica maxi, för att handla färdigt inför helgen. Lyssnade på svenskan medan jag stod och valde blommor. Sedan styrde jag mot Iksu Spa. Min bloggkompis hade lagt mig på gästlistan där, då hon visste att denna mama nog behövde en stund på spa. Och det var såååå härligt! Folktomt just den tiden, hade nästan hela stora bassängen för mig själv. Sedan testade jag alla bastun. Bara njöt. Så älskar jag också att de har Kerstin Florians produkter, så jag öste verkligen på med balsam i mitt hår, virade in det i en fuktig handduk och satt (låg) säkert en halv timme i bastun. Stretchade. Tänkte på absolut ingenting.

Jag sa ju att jag skulle ta riktigt bra hand om mig nu. Kroppen kände nog av det. För idag vaknar jag upp med feber. Som om kroppen fick nys om att nu, nu har hon slappnat av. Inget mer stress. Nu är det okej att hon blir sjuk. Och vet ni, jag nästan välkomnar det. Varken jag eller Leon har varit sjuka på hela hösten! Fattar det inte. För om man tänker på förra hösten och vintern då jag fick alla dagisbobbor och var sjuk och orkeslös hela tiden.

Jag skall ge er ett recept på ingefärashots senare, som jag tar nästan varje dag och kan vara en av orsakerna till att jag inte varit sjuk tidigare.

Och på bilden ser ni en del av produkterna jag har och skall fotografera just nu. Jag har så himla roliga projekt på gång! Ni som följer mig på instagram och instamoments, har sett mig varit igång och fotografera! Så har ni också sett att när det blir skymning efter halv tre, så tar jag fram målpenseln och fortsätter måla med Kalklitir. Så det är inte hela världen att jag är snuvig och febrig, jag har en massa bilder att fixa och väggar att måla. (och huuuur jag längtar till morgonen och ljuset för att se hur de nymålade väggarna blir i sovrummet!)

You may also like...

1 Comment

  1. Får man fråga var den beigha stickade tröjan på bilden kommer ifrån? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *