Love this post:Love this 0

Esa och Satu höll tal.

Supercoola Nata med bloggen White Trash Disease!

Nata står här med Jenni, som skriver bloggen Pupulandia, den känner ni säkert igen?

Söta tjejerna Mariannan, Colour me! och Utopia.

Tog begåvade Arman Alizad under armen och berättade att jag kommer ihåg honom från tiden han jobbade för Moon Tv.

Mou Mou och Focus on Fashion.

Ja. Och så var det dessa två kvinnor. Eller sirener som jag sa när jag såg dem och knep Kärleken i armen. “Har du sett något så vackert?” frågade jag honom och lärd som han är svarade han mycket snabbt något i stil med “jo, du min sköna”. Men jag lyssnade inte utan fortsatte stirra på sirenerna.

Sen råkade sig att vi satt brevid varandra, sirenerna och jag, på modeshowen och de frågade om de fick ta bild på mig. Det enda jag kunde tänka var “varför?”.

Isabella och Sofias bloggar hittar ni här. Och jo, jag har länkat till inläggen där de skriver så fint om mig. För ibland får man vara med om fina overkligheter. Som att sirener vill ta bild på en och läser ens blogg.

Kärleken och jag hade trevligt.

Peppe och Karkki var också där!

Och Veera (Tyyliä metsästämässä) , som vi hade så roligt med den kvällen, hade en klänning designad av Jussi Salminen.

Fina Teemu!

Johanna, Kalastajanvaimo, hade med sig sin lillasyster och det var så otroligt trevligt att träffa henne med! Här sitter jag med Rillan koti, Johanna, hennes syster och Esa.

En annan lite halvkonstig sak är att jag inte tänkt speciellt mycket på vad jag skulle ha på mig. Och sen då man får läsa på diskussionsforum om vad människor tyckt om det man haft på sig och det, mina vänner, känns nog lite spännande. Något man aldrig blir van med. Men trevligt att det skrivits så fint, håller dock med om att jag kunde tagit bort jackan. Klänningen är från Andersen & Lauth, jackan Noa Noa, smycken Efva Attling och Syster P. Väska Marc by Marc jacobs och skor Christian Louboutin.

You may also like...

6 Comments

  1. fina bilder! jag hade så rolig tid och kan inte vänta för nästa födelsedagen!

  2. Ihania kuvia, nappaan talteen monta näistä. Hirmu tyylikästä väkeä siellä 🙂
    Tack för senast!

  3. Tycker att bilden med Arman var den allra finaste 😉 Du verkar ju så ljuvlig och älskar när det finns människor som vågar att skratta stort!!

  4. Kul att få se mer från kvällen vackra Malena.

  5. Hej du har fel länk där, Miljas blogg är Utopia och inte Si Moda. 🙂 http://suosikki.fi/utopia/

    1. Oh goooosh! *skäms* Nu gick det riktigt snett, tack för att du hojtade till! Rättar det med det samma! Man blir lite vimsig då det sitter tre sötnosar i rad;) Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *