Love this post:Love this 0

Min far tog till salu ett hus i Ruotsalo och för att få en bra bild av huset tog vi kanoten och paddlade ut på sjön. Har jag sagt att jag älskar mitt jobb?

Ah, sitter i en bekväm fåtölj hos Hannu i Helsingfors. Känner mig ännu lite darrig och lätt efter den spännande ishockeymatchen, huh! Hannu har bjudit på gott vin och godaste chokladkakan (som han själv bakat!) med glass. Nomnom! Vi har gått igenom alla tekniska grejer som skall med på resan, testat och skrattat såååå! Nämen ni skulle se oss! Alla med varsin kamera, och hörlurar och ljudbom. Vi har bland annat två stycken GoPro HD hero 2-kameror som man kan lägga fast på en bil t.ex med en sugkopp eller ha fast på bröstet med en bodystrap-on (eller vad det nu hette, haha). Kommer att bli fantastiskt då vi dyker i Turkiet!

Men nu, nu väntar bastu och så sängen. Imorgon skall vi stiga upp tidigt, flyger till London. God natt!

EDIT: Ett snabbt hej här ännu före jag somnar! Jurlique vinnarna blev: ansiktsbehandling-Annika och Jurlique produkter-Emschen! Vinnarna har fått mail, GRATTIS!

You may also like...

4 Comments

 1. Ska bli spännande att följa =)
  Måste också bara säga att klänningen (och du såklart) var såå vacker i förra inlägget. Såg klänningen hos Nordljus förut och tyckte att den var fin, helt ok. Men när jag såg den på dig ser jag verkligen hur supersnygg den är…
  Kram Jannike

 2. *s* Vilket underbart jobb och uppfinningsrik far. Kul!

  Tack fina du för vinsten. Längtar tills paketet kommer.
  Hoppas du får en härlig Londonresa och en fantastisk rolig Turkietresa.
  Kram

 3. Hittade precis hit och började direkt fundera att hur kommer det sig att reklamen på din blogg är finsk. När jag nu bläddrade tillbaka antar och tror jag att du är finlandssvensk? Såg även att du var på Vanda flygplats och då klickade det för mig =).

  Jag är i varje fall själv finlandssvensk men har finska pappa (dock uppvuxen “på svenska”) och i Borgå. Pappa är kvar i Helsingfors men jag själv har bott i Sverige och nu i Norge.

  Lägger din blogg direkt bland favoriterna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *