Glad över min väg

Love this post:Love this 5

Ni vet då man är så taggad att varje cell i ens kropp vibrerar? Hjärtat fladdrar till och strålar av lycka kan anas i mina ögon av medmänniskor. Och de ler mot mig. Jag är så glad över min väg. Det är så mycket som händer i mitt liv och jag får förundras över alla äventyr jag får vara med om. I september har jag bloggat som Malenami i fyra år. Jag visste att det skulle bli fantastiskt men aldrig hade jag kunnat ana att det skulle bli såhär. Det gick inte ens att föreställa sig hur långt jag skulle gå. Och hur långt jag ännu kommer att gå.  Idag stod det i tidningen om en av mina många föreläsningar jag skall ha i höst. Varje dag skapar jag nya kontakter, sätter morgonkaffet i halsen då jag öppnar mailen och får inbjudningar till Gucci och Valerie t.ex. För vissa är sådant vardagsmat, men för mig är det alltid lika roligt. Är så ödmjukt tacksam.

Flyger till Stockholm på torsdagen och har äran att träffa så många fina bloggare, gamla och nya samarbetspartners. Bo på hotell och få vara fotomodell. Så mycket variationer. Och så har jag er, mina läsare. Som ni hjälpt mig! Mer än ni någonsin kan ana – speciellt då jag behövde det så starkt förra våren. Tack för att ni följer med!

Under hösten kommer det hända mycket i mitt liv och med bloggen, många nya spännande projekt på gång. Övervinna obekvämligheter och våga ta ett steg mot något nytt.

äJaaa, och så började jag skriva på en bok för två veckor sedan. Det bara kom, oplanerat, men jag lät mina tankar överföras på papper (jo, antik som jag är skrev jag på papper). Nyfiket ser jag vart detta bär utan att ha lagt upp någon speciell deadline ännu. Eller vet överhuvudtaget vad jag håller på med. Men skönt att äntligen få utlopp av det som suttit inne så länge.

Over and out, M

19 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *