Love this post:Love this 5

Ni vet då man är så taggad att varje cell i ens kropp vibrerar? Hjärtat fladdrar till och strålar av lycka kan anas i mina ögon av medmänniskor. Och de ler mot mig. Jag är så glad över min väg. Det är så mycket som händer i mitt liv och jag får förundras över alla äventyr jag får vara med om. I september har jag bloggat som Malenami i fyra år. Jag visste att det skulle bli fantastiskt men aldrig hade jag kunnat ana att det skulle bli såhär. Det gick inte ens att föreställa sig hur långt jag skulle gå. Och hur långt jag ännu kommer att gå.  Idag stod det i tidningen om en av mina många föreläsningar jag skall ha i höst. Varje dag skapar jag nya kontakter, sätter morgonkaffet i halsen då jag öppnar mailen och får inbjudningar till Gucci och Valerie t.ex. För vissa är sådant vardagsmat, men för mig är det alltid lika roligt. Är så ödmjukt tacksam.

Flyger till Stockholm på torsdagen och har äran att träffa så många fina bloggare, gamla och nya samarbetspartners. Bo på hotell och få vara fotomodell. Så mycket variationer. Och så har jag er, mina läsare. Som ni hjälpt mig! Mer än ni någonsin kan ana – speciellt då jag behövde det så starkt förra våren. Tack för att ni följer med!

Under hösten kommer det hända mycket i mitt liv och med bloggen, många nya spännande projekt på gång. Övervinna obekvämligheter och våga ta ett steg mot något nytt.

äJaaa, och så började jag skriva på en bok för två veckor sedan. Det bara kom, oplanerat, men jag lät mina tankar överföras på papper (jo, antik som jag är skrev jag på papper). Nyfiket ser jag vart detta bär utan att ha lagt upp någon speciell deadline ännu. Eller vet överhuvudtaget vad jag håller på med. Men skönt att äntligen få utlopp av det som suttit inne så länge.

Over and out, M

You may also like...

19 Comments

 1. Härligt!
  Jag känner igen känslan, inte att få inbjudningar till Gucci då 😉 men när det strömmar in massa nya, intressanta och spännande saker.
  Du har en härlig blogg och man får det man förtjänar!

  KRAM

 2. Liebe Malena,
  ich schreibe dir auf Deutsch, weil ich ja weiß dass Du mich verstehen wirst (oder soll ich es doch auch auf englisch versuchen?) Ich lese schón lange Deinen schönen Blogg – neben den von Emma (wie komisch es war, festzustellen, dass Ihr Freundinnen seid ;o) Und jeden Tag bekomme ich das Gefühl eine liebe Bekannte zu besuchen. Es ist schon wirklich ganz schön mutig, alles im Leben zu teilen und zu verraten, wie man selbst die ganzen Probleme im Leben meistert. Ich freu mich sehr, dass es Dir gut geht und Du (wie Du sagst) aus den Augen ganz viel Leben und Spaß strahlen kannst.
  Ich drück die fest die Daumen für so viel Glück und das es Dich immer begleiten wird – ob im Blogg und auch im wirklichen Leben!
  Melanie

 3. Jag är så glad för din skull! Det skall bli så roligt att få följa med allt du får göra! KRAM

 4. Härligt! Låter spännande =)

 5. Fina Malena..läser alltid din blogg men lämnar sällan avtryck till dig men du lämnar avtryck hos mig.
  Önskar dig en trevlig tisdagkväll=)

 6. Hej!
  Vilken härlig resa du befinner dig på! Tycker om din blogg så mycket och det du står för!
  Lycka till!
  Kram Jenny

 7. …och det är ju just därför i a f jag gillar din blogg. För ditt ödmjuka och varma sätt att skriva och stråla i bloggen. Ska bli spännande att följa dig i höst och se vad det är för kul projekt på g-

  Hoppas du får det underbart i Sthlm

  Kram
  /Vivvi

 8. Jag tycker det är så roligt att läsa om dig, din kreativa vackra människa! Hur det går att lyckas och får ha det bra. Det är dig väl unnt. Du delar med dig av din vardag och dina urfina bilder och du inspirerar mina döttrar när jag loggar in på din blogg. De tjuvkikar gärna på fina kläder och allt annat!

  Kram ANna

 9. <3 Ihania juttuja Malena taas kerran. Olen mukana blogia seuraamassa mutta kommentit vaan jää laittamatta. Helle terveisin alppien maasta!

 10. Finaste du, vad roligt med allt nytt som kommer hända… som sagt… man får det man förtjänar och din blogg är verkligen så härlig att läsa och jag älskar alla underbara inspirationsbilder =) kram på dig.

 11. Ska bli spännande att få följa dej i höst! All lycka!
  Önskar en riktigt Sol onsdag till dej! 🙂

 12. Ååååh… en bok, så bra! Den kommer i alla fall jag att köpa. Lycka till, det går säkert bra!

 13. Oj, det låter väldigt spännande! Du är så inspirerande, så mänsklig och ger så mycket hopp åt oss alla! Tack att du finns, vackra Malena!

 14. Vad härligt – grattis! Det är du värd! Ska bli spännande att se vad det blir för bok 🙂

  Malin

 15. Finaste du,
  Du är en ständig källa av inspiration och motivation. Du peppar oss andra genom att våga ta dina steg. Kan du, kan vi – så känns det som att du säger.

  Jag är så glad för att jag får vara en del av din resa om än fler mil ifrån dig och via internet. Heja dig Malena!
  Sluta aldrig sträva, sluta aldrig kämpa, du kommer nå ditt mål!
  Kram & kärlek

 16. Fina du, man får vad man förtjänar och du har jobbat hårt med bloggen. Ser fram emot att följa dig i höst. Och du har fått mig att äntligen boka en PT, nu jäklar!

  kram

 17. Grattis för dina fyra år, skall börja följa din blog för du verkar vara en underbar person som lever livet.
  Titta även gärna in på min och min kollegas butik http://www.facebook.com/gretaoanna
  Tror att du skulle gilla =)

  Kram
  Michela

 18. Det låter som om du vågar låta magkänslan styra och vågar följa den väg som den leder till. Själv börjar jag så smått med små små steg trippa ditåt också och våga göra det jag tror på. Snart är det dags att öppna mitt största projekt hittills (som ändå inte är så stort) och som jag hoppas ska växa sig större och jag är pirrigt förväntansfull inför denna höst. Härlig och modigt av dig att ha åstadkommit det du gjort hittills!!! All lycka till dig!!!

  Kram Lotta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *