Love this post:Love this 0

Hello måndag och glad vapp till er allihopa! Jag började morgonen med att ta en sväng till gymmet för att lyfta skrot och sån’t. Sedan bar det av till YBY för att titta på lite segelbåtar och snacka med Pekka och Raimo. Jag har nu ett par veckor uppdaterat ofta på instagram och tycker ni skall följa mig:) Så kan jag följa er med! Mitt användarnamn är självfallet Malenami. Trodde tillförst att instagram var ett fotoprogram, så man kunde ta coola bilder. Tur, tur, tur så fattade jag ganska snabbt att bilderna jag tar flyger ut någonstans. För ja. Ni vet. Ibland kan det hända sig att.. man kommer för sig att ta lite knäppa bilder. Eller ta bilder på vissa kroppsdelar och så.

Om ni inte har eller vill ha instagram så kommer uppdateringarna automatiskt på min facebook-sida! Och om ni inte laikkar den ännu, så tycker jag ni skall göra det genast!

Vad ni missat om ni inte följt mig på instagram: Att jag börjar tränat mycket flitigt på Actilife här i staden. Att jag skaffat mig en underbar Personal Trainer som heter Tiia-Lotta. Att jag tar bilder på mig själv via spegeln när jag är vid gymmet. Gör dock inte en duckface. Så har jag också krattat hela gården, ätit bröd med prickikorv och gurka och druckit kakao (barndomsminnen) i solen. Tittat på vackra Swanbåtar. Och fotat en halväcklig/halvsöt bild på Kärleken och Domino då de delar på en skinkbit. Lite Lady och Lufsen där. Sedan har jag också hängt med Antti och Systeryster och gjort väldans vackra lyktor (helt själv) som jag hängt i träden på gården. Ja och så har jag varit på hotpilates.

Kommer självklart att uppdatera flitigt under vappen. Och i maj skall jag lära mig twittra!

You may also like...

3 Comments

 1. Vad har du för användarnamn, är det Malenami?

  LiseLotte
  “southlakepics”

  1. Jo, Malenami 🙂 Jippii! Kram!

 2. Ja jag såg att du också hade hittat till Instagram. Jag är helt fast i Instagram bara älskar’t.
  Jag heter msEmschen på Instagram och Emschen@emmanihlen på Twitter.
  Visst är det kul med alla dessa olika sociala medierna!

  Kram på dig vackra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *