Love this post:Love this 13

Är ute och filmar idag, kom bara hem för att snabbt äta ett mellanmål och så skall jag ut igen! Det gäller att ta vara på de ljusa timmarna vi har än så länge.. Not too shabby att spendera dagen på stranden och… i ett garage. Sa ju att bilgaraget skulle bli min studio. Ikväll bjuder jag på en trevlig tävling! Ses ikväll!

You may also like...

7 Comments

 1. Ha en fin dag! och lycka till! ser fram emot tävlingen ikväll. 🙂 spännande!

 2. Hoppas du få en fin dag! återkommer senare för att tävla 🙂

 3. Onpa nätti ja iloinen kuva sinusta!

 4. Hei Malena!
  Jeg leser ofte den fine bloggen din! Du er altid veldig snygg, og nå lurer jeg veldig på hvilken leppestift du bruker (den du har på på bildet ovenfor!)…?
  Klem fra Cath

 5. Så fin du är! Och så har du det där jättesnygga halsbandet på dig. Ett sånt skulle mer än gärna få flytta hem till mig 🙂

 6. Hej Malena!
  Tittade just på Himlaliv med dig och blev verkligen inspirerad. Underbart att du är så positiv och har en sån livsglädje! Har inte följt din blogg mer än någon vecka, men det är, som du sade i programmet, skönt att ta en paus och titta in hos dig, för jag blir varje gång lika glad av hela atmosfären på bloggen. Tack för det, och för det fina programmet!
  Kram från Daniela

 7. Hei!
  Katsoin eilen tv:stä tulleen ohjelman sinusta ja en voi kuin ihailla vahvuuttasi ja mielenrauhaasi. Toivon että saavuttaisin itsekkin jossain vaiheessa samanlaisen rauhan ja onnellisuuden. Ainakin sain sinulta hyviä vinkkejä ja ohjeita. Kiitos sinulle ja kaikkea hyvää!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *