Love this post:Love this 0

Hohhoo, kära bloggläsare! Igår kom jag hem så sent att jag kraschade genast i sängen och aldrig kom upp igen. Så inget blogginlägg igår. Desto fler idag, senare ikväll. Först skall jag gå och njuta av en dubbeltimme med hotyoga och -pilates. Det mina vänner kommer att kännas imorgon!

Men kort om igår då: Vaknade utvilad efter en natt med Johnny Depp. Det var så att jag fungerade som en yngre version av Martha Stewart i ett matlagnings tv-program. Och min gäst var ingen mindre än Johnny Depp. Visste inte om att han skulle komma och blev mycket till mig, som ni kan förstå.

Det om drömmen. Sedan var det dags för verkligheten och gymmet. Gymmet ja, det är en mycket verklig plats. Tiia-Lotta fick mig springa i intervaller, två-tre minuter gå mycket raskt, sen springa samma tid. Mycket effektivt, ger fina resultat, snabbt. Och mycket skönare för hjärnan också, att hela tiden ha att göra (jag kan känna att det är tråkigt att bara springa:). Sedan tränade jag magmusklerna och jag kan tala om att jag haft svårt att skratta idag, känns verkligen!

Tillbringade nästan hela arbetsdagen på landsvägen. Hälsade på kontoret i Jakobstad, vi tog in två par radhuslägenheter. Och så åkte vi till Haapavesi och Ylivieska. Ja, ditåt. Där landet är mycket platt. Twittrade lite grann också. Och planerade denna dags photoshoot med min kollega!

Kom hem efter nio.

Vi ses efter efter min dubbeltimme av hot! 🙂

You may also like...

2 Comments

  1. Nämen, nu får jag hemlängtan till platta Ylivieska! Trots bilden 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *