You may also like...

10 Comments

 1. ååh, har fått vara ledig idag, fredagen den 13e till ära (kanske chefen kommer ihåg hur olycksfågel jag är!) så har bara tagit det lugnt här hemma – har sett ut ganska mycket som winston faktiskt, vädret är ju inte så lockande där ute heller just nu 🙁 men sen blir det jobb hela helgen.
  men nu sitter jag mest och väntar på att blogger ska börja fungera igen – har abstinensbesvär 😀

 2. Åh, jag kan verkligen aldrig se mig mätt på livsnjutande katter!
  Kram

 3. Men för tusan – ta en weekend till Island! Bada i blå lagunen, rid islandshäst och ät hummer. Nära och bra. Eller Prag! Världens vackraste stad.

 4. Vad mysigt.

  Jag ska nog göra lite pannkakor. Det var ett tag sen. mums 🙂

 5. I vår lilla by har vi Bräknetrampen i morgon. cykellopp i olika längder, från 9km till 9mil, finns att välja på. Grådar, trädgårdar, fornminnen, cafer mm finns att stanna på under tiden. Allt jippo runt om med musik, massage lottdargningar på startnr mm. Hoppas på fint väder!

 6. Katter är bara för lovely. De ser ju verkligen sååå himla avslappnade och coola ut när de sover 🙂 Mina birmor är precis likadana…

  Grattis i förskott till två-årsdagen. Se till att rå om varandra och ha det riktig mysigt.

  Kram
  /Vivvi

 7. Winston e ju bara för härlig!!!!!!! Saknar min kisse Findus såååå…
  Så bra blogg,Malenami, en smygis jag är, men varje dag jag är här.
  Ha,ha, rim,rim…. Kram.

 8. Han verkar kunna det där med att njuta, fler borde ta efter!

 9. Hej! Vi är mor och dotter som sitter och kollar på din blogg, men vi undrar lite vad kläderna från Sköna Clara kostar? Det är verkligen jättefina kläder som kommer därifrån och dit måste vi åka nästa gång vi är i Kokkola och hälsar på släkten.

  1. Hej C & C! Vid Sköna Clara finns det kläder i olika prisklasser, nu skall ni passa på att kika in – fin renoverings-rea! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *