Love this post:Love this 0

Kom plötsligt på, när jag stod med ett ben i vädret på Spirals träningen i morn, att jag inte ätit ett enda påskägg i helgen! Hupf! Härlig känsla när man kommer hem från tisdagens dubbel-timmes träning! Imorgon balett igen! Tänk, i helgen går vi in i maj.

mb-11

Nu skall jag slänga i mig resterna från gårdagens kyklingssallad med vitlök och bönor, som bara blir godare och sedan gå och fotografera ett hus i Neristan som kommit till salu. En riktig pärla.

Ett stilla vårregn fuktar vår fagra stad idag, det ser ut att klarna mot eftermiddagen. Hur har er dag börjat efter påskhelgen? Vi ses senare, fina vänner!

You may also like...

6 Comments

 1. Här har det blivit lite för mycket av det goda i helgen men nu är det ny vecka 😉

  Dagen började 06.15 då dottern vaknade. Jag hann med en sväng på crosstrainern innan frukost. Skönt! Snart är det dags att gå ut i det vackra vädret. Det ska tydligen bli sämre senare så det är bäst att passa på. Ikväll är det fotvård som gäller så jag klagar inte på livet just nu 🙂

  ha en bra dag!

  kram

 2. Här i Esbo skiner solen för fullt så dagen började med en ridtur i skogen bland vitsippor och en dressyrpass i t-skjorta! Sommaren är snart här! Termometern visar +18°c!

 3. “i helgen går vi in i maj.”…. oj nej, va? det har jag verkligen inte insett förrän nu när du skrev det! Det var ju just januari.. typ. Jag blev nästan lite chockad nu 🙂 haha.
  Jag är mycket glad över att det verkar vara ganska trist väder ute i Vasa idag också, jag måste nämligen ägna dagen åt kandidatavhandlingsskrivande!

 4. Här började dagen med att tvååringen skrek för att han inte kunde öppna sitt ena öga, ögoninflammation. Så veckan fortsätter på samma sätt som hela påsken har varit, sjuka barn. 🙁 Jag har inte ätit någon påskmat över huvudtaget. Fast jag ska inte klaga för det har varit en härlig helg där vi varit mer ute än inne och solbrännan syns tydligt nu.
  Idag blir det förhoppningsvis lite tid över för träning annars får det nog bli en långpromenad ikväll, sen kväll.
  Här skiner solen och vi har tjugo grader varmt. Ljuvligt!

 5. Jag försöker få hjärnan att starta efter långledigheten 🙂

 6. …dendär härliga känslan bara förstärker sig såhär mot kvällen…
  Måste ta lite burana, för mina höfter o rumpan håller nog på att bilda jätte-muskelvävnad tror jag..! 😀
  Hur skall jag kunna ersätta träningen i tre veckor? Eller sällskapet då?! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *