Love this post:Love this 0

Igår, som sagt, träffade vi fantastiska fotografen Niki Strbian och hennes make, neurologen. Så underbart stora hjärtan har de! Hade med iver väntat på atta se Niki igen för den energi hon ger är otrolig! Känner ingen så bubblig, hjärtligt skrattande och snäll! Ni som träffat Niki vet vad jag talar om. Första gången hon fotograferade oss gjorde vi en Beloved-photoshoot. Det gick ut på att Niki målade upp olika scenario, som vi skulle känna. Det blev mycket annorlunda bilder med mycket känslor. Så har ni inte hittat den perfekta gåvan till brudparet, föräldrarna, till er själva eller någon annan ni tycker om så vill jag verkligen rekommendera Beloved-photoshoot, fin upplevelse!

Vi fikade vid Strindbergs café och pratade objektiv och bröllopsfotografering. Sedan var det dags för en snabb photoshoot. Det hade regnat, solen tittade fram bland molnen och skapade ett underbart vackert ljus! Kärleken och jag sprang några gånger fram och tillbaka på trottoaren. Människor tittade på oss och en äldre man mumlade då han gick förbi oss: “Those crazy Russians!” Haha! Det är tredje gången jag blir kallad för ryss under detta veckoslut. Ganska smickrande egentligen. Tror dock jag har min vackra kappa att tacka.

Sedan blev vi färdiga och Niki och neurologen gick efter ett härligt utdraget adjö med många kramar och kindpussar. Vi såg på dem när de korsade gatan, stod där med ett glädjefladder i bröstet och en varm känsla i magen.

En liten sneak-peak på kvällens gala-klänning;)

Bilderna Niki tog igår hittar ni här!

Förra årets bilder hittar ni här!

You may also like...

8 Comments

  1. Du ser ljuvlig ut, som alltid. Synd att inte jag kunde komma på galan. Hade gärna träffat dig på riktigt! Ha en härlig kväll.

  2. Åå vilka fina bilder! Jag tycker det är lite Sex and the City – feeling över det hela 🙂

  3. Så fina bilder, vilka skor!!! kram

  4. Kanske du har lite Romanov i dig 😀

  5. Ledsen att du inte vann. Du om någon hade varit värt det. Hoppas du fortsätter blogga och inte känner dig sviken av oss läsare. Tror folk var lata att rösta.:(

  6. Underbart fina bilder på fina du 🙂

  7. Åh du är för snygg! jag älskar dina skor på dessa bilder! Vad är det för skor? Fantastiska! Stor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *