Love this post:Love this 0

Skönt med sovmorgon! Pyamas från Lexington, mugg Pentik.

Fick morgonmålet till sängen och gårdagens Vasabladet, där det fanns en liten artikel om moi.

Igår röjde vi i källaren och hittade en del skatter, bland annat en gammal byrå som behöver mål och nya hyllor. Efter det gick vi till gravgården med ljus, så vackert och fridfullt det är med alla hundratals brinnande ljus. Idag skall vi ta hand om gården och kratta löv (fast jag nog helst skulle vilja att den fick se vildvuxen ut).

Hur ser er söndag ut, kära vänner?

You may also like...

23 Comments

 1. Vilken söt liten artikel! 🙂

 2. Hej! Vilken vacker header du har, jag tycker den representerar din fina blogg väldigt bra 🙂

 3. Du är en inspiration utan dess like.

 4. Hjälp vad fin din nya header är! 🙂

 5. Grattis på artikeln! Din blogg är så populär och jag är glad för dig! Min söndag ser mycket fridfullt ut.

 6. häftigt Malena!
  Det är nog första gången jag hör någon ärligt säga att de visste att bloggen skulle bli stor…att det var din tanke..ärligt och för en gångs skull KAN det vara provocerande…jag personligen tycker det är häftigt med sån ärlighet. Det får mig att hajja till…..jag kan inget hellre än att hålla med dig. jag kommer in till dig för att jag tycker om allt du visar..ytlighet på ett personligt sätt…Fortsätt du med ditt..jag fortsätter hälsa på.

 7. oh titta va fint du fått till det i headern! Riktigt bra vart det! Ha en fin dag <3

 8. Vilken fin ny header! Och det låter som ni har en härlig söndag 🙂

 9. Luen blogiasi juuri siistä syystä, että täällä on niin kauniita kuvia ja olet aina positiivinen!

 10. Din blogg betyder så mycket för mig. Gillar att titta in här när livet har stannat för mig en stund. 🙂 Tack för din fina blogg.
  Sitter här och myser med min bästa vän, min underbara hund.

 11. Kiva juttu sinusta jälleen kerran. Minä pidän blogistasi positiivisuuden takia, ja kauniit kuvat ovat aina iso plussa 🙂

 12. Vilken fin header och bra artikel! Din blogg är verkligen, verkligen bra och det är en njutning att titta in här med jämna mellanrum. Mest gillar jag dina kläder :-).

  Kram fru Sederblad

 13. Ursnygg header, passar bättre nu än den förra 🙂 Och artikeln var också jättefin, nu kommer du få ännu fler läsare, garanterat 🙂 Kram kram!

 14. WAU Malena, tosi kaunis bannerikuva! 🙂

 15. Vilken bra artikel om dig! Jag tycker det stämmer jättebra, man tittar in här och blir alltid på bra humör! Min söndag? Jag har krattat löv så att händerna blöder… Vår trädgård är omringad av ekar, vilket är jättefint på sommaren och gör att trädgården blir insynsskyddad och lummig. På hösten är det däremot krattning som gäller! Men det är det värt. Man känner sig duktig, i alla fall! Så duktig att jag ska gå och äta lite Häagen-Dazs nu. Kram på dig!

 16. Vad roligt!
  Känns det inte konstigt att läsa om sig själv i tidningen?? Eller du kanske är van.

  Du har en riktigt trevlig blogg, så den är värd sin uppmärksamhet

  //Frida

 17. Hej,
  Brukar kika in här, men har aldrig lämnat något spår =). Kände dock att det var dax nu. Du har en jättefin och härlig blogg med många vackra bilder. Du verkar vara en stark och målmedveten kvinna! way to go =)

  hälsningar
  Jannike

 18. Grattis till artikeln! Roligt att du får uppmärksamhet, det är din blogg verkligen värd 🙂 Är ofta inne och din blogg är en av mina favoriter och en stor inspirationskälla till min egen. Extra roligt att du även har börjat visa bilder från ert hem och er renoveringen – som ju är ett av mina stora intressen! Kram och lycka till i fortsättningen. Pernilla

 19. Jag är ju relativt ny läsare här hos dig men jag gillar både dig och bloggen. Å wow så härlig målinriktad du är! Du är women-power när den är som bäst :)!

  KRAM

 20. Fin header!

  Hur känns det egentligen? Att läsa om sig själv i tidningen, se sig själv bli intervjuad på tv osv? De få gånger jag har varit med i tidningar är lätt räknade men de har gett mig en kick, något som visar att jag faktiskt har något att säga.

  Jag gillar din blogg och jag gillar det faktum att det är som ett jobb. Tycker det är bra att man visar på att man kan nå ut till många om man bara vill och arbetar för det.
  Kram

 21. Jättesnygg header och bra artikel. Med din attityd är det ju självklart att man går långt. Vad är alternativet liksom? Kramar till dig.

 22. Hej!

  SÅ fin header! Och vilken liten härlig artikel!

  Tittar in då och då, och blir alltid så glad av dina bilder 🙂 Så kul att få ta del av er husrenovering nu också..

  Ja olempa muuten nähnyt sinut ihan livena kerran Sköna Clarassa ;))

  Kram

  Ansku

 23. Uusi banneri on todella kaunis! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *