Säga hejdå till isen

Love this post:Love this 0

villa-metsola-3973

Vilken äkta livskvalitéts morgon jag haft! Hur härligt är det inte att vakna, bara ligga stilla och lyssna på fåglarna som kvittrar. Se solens strålar mellan gliporna i gardinerna. När jag kom ut på verandan var vinden alldeles stilla och isen låg svart, morgonljuset var disigt och gult. Jag stod en stund och höll om mig själv, huttrade till, lät den svala morgonluften fylla varenda cell inom mig. Tog ett par djupa andetag. Bara lyssnade. Nu börjar dagen.

winston-3985

Hej då isen!

Så laddad med energi man är varje morgon – fina vår! Det ska bli riktigt roligt att välkomna maj månad i helgen! Både jag och Winston, katten alltså, tycker att det är dags att säga hejdå! till isen. För vi har redan lagt ut båten. Eftersom isen smält vi bryggan.

Jag har befunnit mig i ett lyckorus hela veckan, ljuvlighet efter ljuvlighet har avlöst varann och jag har lagt mycket nytt i mitt minnesarkiv.

Spanar uppåt och ser solen som stiger högre upp på en blå himmel. Värmen kommer och är så underbart välkomnande, och jag vet att ni förstår precis vad jag menar! Ett lyckorus av vårluften, värmen och allt kvittrande!

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *