You may also like...

7 Comments

 1. Jag som inte är särskilt förtjust i katter i vanliga fall är så förälskad i den där tussen. Coolare katt får man leta efter.

 2. Alldeles underbar katt ni har!! Vad är det för ras? Vi har själv två katter. Er liknar på vår ena svarta luddboll. 🙂

  1. Tack Jessica! Winston är Systerysters katt, egentligen, han är en Ragdoll. Domino är min katt:)

 3. Hej Malena!
  Måste bara fråga dig 🙂 Har ju följt dig i blogg i mer än ett år och älskar alla dina fantasifulla och vackra bilder! Har själv alltid älskat att fota och man vill ju utvecklas hela tiden… åker till USA på måndag och tänkte antingen köpa mig ett inspirerande objektiv eller ett helt nytt kamera paket…
  Måste kika lite där, men vilket objektiv skulle du satsa på? Läser runt lite på nätet men själva känslan av objektivet går ju inte att läsa sig till… 🙂 Har ett Nikon kamerahus just nu.

  Kommer nog hinna med en liten shopping kavalkad inne på Victoria Secret med 😉 Har du nått mer tips på vad jag måste få med mig hem från USA?

  1. Tack Sofia! Åååh, vad kul med resa! Vi var också påväg till Usa i sommar, på min släktings bröllop men tyvärr blev bröllopet inte av så vi skippade resan..:/ Jag är själv väldigt förtjust i min Sigma 50mm f1.4., här kan du läsa mer om kameror och objektiv vi testat🙂 Och vad du skall köpa från Usa? Cheetos of course 😉 Kram!

 4. vilken underbar kisse!

 5. Herremintid vilken fin katt! Och sen är jag helt sjukt impad över din bloggheader också – vilken uuunderbart somrig och glad bild! 🙂 Fin blogg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *