Love this post:Love this 0

hunkydory-9344

Tiden går så fort att jag inte riktigt hinner med. Kan också bero på att mina tankar bara kretsar runt en sak just nu. Det är så spännande och roligt på samma gång. Nästa vecka skall jag berätta mer!

Förra torsdagen regnade det och jag såg verkligen framemot föreläsningen vid Rotary-lunchen. För er som inte visste det så har vi varenda vecka en föreläsare som är framstående i sin bransch. De berättar om det de är bäst på. Ni kommer ihåg mig här. Mia Holmbäck är projektledare för Karlebygruppen. Mia besvarade frågor som: Hur mår svenskan i Karleby? Hur kan vi stärka svenskan? Hur ser du framtiden? “I Karlebyregionen möts det finska och det svenska Finland. Regionen har alltid dragit sin styrka ur en levande, naturlig och fungerande tvåspråkighet. De båda språken skapar inte klyftor, de förenar och förstärker. Det gäller att slå vakt om det värdefulla arvet också i framtiden.” (här). Vad tycker ni?

rotary-9269

Moi, Mia och Camilla.

rotary-9259

rotary-9248

You may also like...

7 Comments

 1. Hej, vilken fin tunika/klänning, var kommer den ifrån? Kram

  1. Hej Jenny! Klänningen är en äldre modell av Hunkydory, den heter Informal formal och jag har en i färgen mushroom – här och här. Och mörkblå här och vit här KRAM!

 2. Hej!

  Ville bara säga att vilken underbar blogg du har. Jag har inte följt den så länge men är nu fast och måste gå in minst en gång om dagen.
  Samtidigt måste jag fråga vad du har för underbar svart klänning på dig ? Vart kan man få tag på en sådan?

  Tack för en underbara blogg 🙂

  1. Hej Sandra! Klänningen är från en äldre Hunkydory kollektion. Den heter Informal formal och jag har en i färgen mushroom – här och här. Och mörkblå här och vit här🙂 KRAM!

 3. Härliga ärmar på den klänningen.

 4. Åh jag tycker det är otroligt intressant med svenskan i Finland då det är en minoritet, och speciellt när det blåser sånna där jobbig vindar. Men du är så stark och vacker, och en sån förebild. Så många som lyssnar på dig. Din röst är så värdefull och jag tror att du gör en enorm skillnad!!!

 5. Ooij miten ihana mekko sinulla! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *