Love this post:Love this 0

rotary-12

På med Rotary-pinsen! Det är torsdag!

rotary-11

Före veckans Rotary-föredrag så sjunger vi alla tillsammans. Idag tyckte jag låttexten var extra bra.

rotary-10

Så fick vi ett fint diplom att hänga upp i kontoret. Ni kommer ihåg läkarparet Nyholm som ger människor i Sudan synen tillbaka?

Jag har också hjälpt till att välja tapeter till en kunds nya hem, fikat med Lillebror, planerat den nya website:en, en företagsfilm som kommer att bli så bra så (!), varit på en klädaffärs kundkväll för att se Systeryster uppträda och träffade den världsvane med den intensiva blicken och långa benen. När jag kom hem väntade en chokladask hemskickad från Marabou, så ja, allt är bara bra här.

EDIT: Jag fick frågan om vad Rotary är. Rotary är en en klubb – en världsomspännande organisation med över en miljon medlemmar som är ledare i det yrkesområde de representerar. Rotarys motto är: Service Above Self – Osjälviskt tjänande och rotarianerna, medlemmarna, uppmuntrar god etik, ger humanitär bistånd, och främjar internationellt samförstånd och fred i världen.

Jag var den första kvinnan som antogs i Hakalax Rotary-klubb.

Här kan ni kika in!

You may also like...

6 Comments

 1. Trevlig blandning måste jag säga!

 2. Vad är rotary? Någon slags klubb?

  1. Hej Anna!
   Rotary är en en klubb – en världsomspännande organisation med över en miljon medlemmar som är ledare i det yrkesområde de representerar. Rotarys motto är: Service Above Self – Osjälviskt tjänande och rotarianerna, medlemmarna, uppmuntrar god etik, ger humanitär bistånd, och främjar internationellt samförstånd och fred i världen.
   Jag var den första kvinnan som antogs i Hakalax Rotary-klubb.

   Här kan du kika in!

 3. Vilken härlig dag! Choklad och Rotary och syster och tapetshopping – kan ju inte bli bättre.

 4. Fint, Asunto Björndahl! Mera sådant. 🙂 På tal om att göra gott och om choklad: http://www.eiorjuudelle.fi/site/vetoomus Hoppas många skriver under och skickar vidare! 🙂

  1. Självklart! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *