Morjens!

Love this post:Love this 0

Saker och ting faller på sin plats. Fick ett jobberbjudande, ett projekt i familjeföretaget, som jag skall börja med imorgon. Det blir något nytt för mig, spännande att kasta sig in i något man inte gjort tidigare!

red-lips-10

Morjens!” så säger jag då jag hälsar. En hälsning i kontrast med röda läppar. Nååh? Hur har er måndag varit? Fint väder, eller hur! Man får riktigt vårkänslor! Fast det förstås, jag brukar ha mina vårkänslor på hösten. Kom just hem, sitter i sängen, Domino låter som om hon inte sett mig på tre månader, försöker lyssna på Katie Melua och titta på era bloggar under långa luggen, haha! Brukar alltid kika in hos er som kommenterar – det är så roligt att få ett ansikte på den bakom kommentaren och se hur ni har det! Vad gjorde man för fem år sedan? Kommer ni ihåg den första bloggen ni började läsa? Englas showroom var min första, men då visste jag inte att det hette blogg.

Ojoj, hörrni, nu känner jag mig riktigt älskad av Domino – hon skall med tvång i famnen och på datorn. Gooosa!

Vi ses om en liten stund, goa läsare! Här skall fixas lax med sås och så skall jag kramas både med katten och maken, som just kom hem.

Ps. Det var någon som frågade vad jag jobbar med så kan kan jag tala om att bloggen blev ett riktigt jobb för mig i början av året och så kan man se mig här också! Men jag är lite en allt-i-allo som har studerat teologi, är med i några fotoprojekt nu och sån’t skoj! Man skall ju hålla på med sådant som man njuter av och tycker att är roligt!

14 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *