Love this post:Love this 0

Saker och ting faller på sin plats. Fick ett jobberbjudande, ett projekt i familjeföretaget, som jag skall börja med imorgon. Det blir något nytt för mig, spännande att kasta sig in i något man inte gjort tidigare!

red-lips-10

Morjens!” så säger jag då jag hälsar. En hälsning i kontrast med röda läppar. Nååh? Hur har er måndag varit? Fint väder, eller hur! Man får riktigt vårkänslor! Fast det förstås, jag brukar ha mina vårkänslor på hösten. Kom just hem, sitter i sängen, Domino låter som om hon inte sett mig på tre månader, försöker lyssna på Katie Melua och titta på era bloggar under långa luggen, haha! Brukar alltid kika in hos er som kommenterar – det är så roligt att få ett ansikte på den bakom kommentaren och se hur ni har det! Vad gjorde man för fem år sedan? Kommer ni ihåg den första bloggen ni började läsa? Englas showroom var min första, men då visste jag inte att det hette blogg.

Ojoj, hörrni, nu känner jag mig riktigt älskad av Domino – hon skall med tvång i famnen och på datorn. Gooosa!

Vi ses om en liten stund, goa läsare! Här skall fixas lax med sås och så skall jag kramas både med katten och maken, som just kom hem.

Ps. Det var någon som frågade vad jag jobbar med så kan kan jag tala om att bloggen blev ett riktigt jobb för mig i början av året och så kan man se mig här också! Men jag är lite en allt-i-allo som har studerat teologi, är med i några fotoprojekt nu och sån’t skoj! Man skall ju hålla på med sådant som man njuter av och tycker att är roligt!

You may also like...

14 Comments

 1. Vilka härliga foton du har i din blogg. Så vackra! 🙂

 2. Vad kul! Jag vet att du kommer kick ass vad du än företar dig.

 3. Vackra du! Är så glad för alla dina framgångar!! Är så stolt över dig.. Låter ju helt sjukt.. Är ju inte din mamma, eller på något sätt.. Men.. Ja du förstår vad jag menar. Du är så värd det. Du och maken för den delen då jag vet att han är en stor del av bloggen även om han inte alltid syns. KRAM på er alla!! <3 Kärlek från Sweden 😉

 4. hej på dig!

  Cooool bild!! Läckert.
  Vilken underbar blogg jag finnit, lägger genast till dig på min blogglista 🙂

  Kram anna

 5. Haha, första bloggen jag började läsa var också Engla. Hon hade vunnit något pris (var det årets blogg?) på Aftonbladet, och jag klickade mig in där då och läste min första blogg. Oj oj 🙂

 6. Englasshowroom var nog min första blogg också!!
  Din blogg verkligen verkligen inspirerar mig! Skulle vilja kunna ta så fina bilder som du gör (har ingen bra kamera, så det skulle nog vara det första steget…;)
  Gillar din klädstil och inställning till livet! Skönt med lite positivitet!!
  Var det nåt speciellt som gjorde att din blogg “bara tog fart” då förra året? Ha en bra dag! KRAM

 7. Lycka till med dina nya utmaningar!! Det kommer du säkert att klara med glans 🙂

 8. Wow vilka läppar, coolt!

 9. WOW vilken häftig bild! Älskar röda läppar, men har det aldrig själv.
  Förr så, när jag var en yngre kvinna 😉

 10. Morjens är taget från latin och betyder döende….väldigt opassande att hälsa med det ordet….

 11. Den første bloggen jeg begynte å lese var http://www.emmelines.blogspot.com som er en rolig innredningsblogg, den er fortsatt en av mine favoritter….

 12. Mace, nej du. Morjens kommer inte från det latinska ordet för döende. Döende heter moribundus på latin.

  Morjens är helt enkelt ett hälsningsord i Finland, och faktiskt även i Tyskland. Har ingenting med latinska döende att göra.

 13. Skratt, ja Englas blogg var min första också och den följer jag faktiskt fortfarande även om många andra har kommit och gått genom åren. 🙂 Min egen blogg är mer anonym och funkar först och främst som min egen ventil, för att skriva av mig om livet och mina tankar om stort och smått, men utan bilder på mig själv, mitt hem och liknande. Snygga läppar också! 🙂

  Kram Therése

 14. Nu måste jag bara få rött läppstift! Ser sååå snyggt ut, vilket märke använder du? Har redan länge funderat på att köpa ett men aldrig vågat. NU är det dags tycker jag, blev så inspirerad av din bild!

  Hälsningar från choko-/öllandet Belgien, ha en bra fortsatt vecka! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *