Love this post:Love this 0

Ännu en liiiiten stund…

Suckar då jag ser mina röda pumps. Ännu några månader kvar. Stora snöflingor dansar utanför fönstret och jag drar på mig varma stövlar.

Dude, where’s my car? Under den största snöhopen hittar jag bilen.

Förväntansfulla pojkar. Idag börjar de sin militärtjänstgöring. Med en klump i halsen säger jag adjö till min svåger och ger honom en kram. Vet att han kommer tillbaka mycket rikare på många olika sätt. Om det inte hänt förr händer det nu – det är här pojkar blir män. För resten av livet kommer de att kunna bryta isen med vilken annan karl (och ibland kvinna) som helst. Har ni märkt fenomenet?

I Neristan är det vackert. Detta var min början på veckan, hur har ni haft det?

Nu skall jag svara på mail och fortsätta jobba. Imorgon borde en ny kamera från Canon anlända, väntar såå! Den skall få följa med på torsdagen till Vasa för intervjun och Helsingfors. På fredagen får jag vara med om någonting mycket spännande, men tyvärr mycket hemligt ännu i detta skede. Och så är det fest på kvällen, undrar vilken klänning jag skall ta?

You may also like...

8 Comments

 1. Åhh mysiga bilder!! Även om jag längtar till våren så ser det så härligt ut med snön!!

  Kolla gärna in min nya blogg 😉

  Kramis Linda

 2. Guuuuud vad skönt med sovmorgon! Det var riktigt svårt att dra sig upp i morse. Och du; var inte ledsen för att de åker bort – det kommer att bli hur bra som helst ska du se. Kram!

  1. 🙂 Jag har alltid harmats över att jag aldrig sällskapade med någon som var i militären. Hade sååå velat springa emot honom på tåg-perrongen iförd i en vit sommarklänning med små blommor, högklackade sandaler, mycket lockar och rosa kinder. Kasta mig om halsen på honom och lyfta foten, som de gör i romantiska filmer, när han kysser mig.

 3. Ooh, vilka snygga skor..<<3
  du har so fina bilder 🙂

 4. Dina foton är verkligen helt fantastiska, så estetiska och fångande!! Är din man proffs?
  Kram Sanna

  1. Hej Sanna och tack skall du ha!:) Dessa bilder har jag tagit själv. Så, tack! Kram!

 5. Såklart jag vet att du tar fantastiska bilder och är en sann estet! Men de vackra bilderna av dig är det väl ofta han som tar? Det var därför jag frågade om han är i branchen. Så vitt jagförstår är du inte proffsfotograf, även om man skulle kunna tro det av bilderna att döma 😀 Jag är verrkligen imponerad av er bådas foton.
  Kram, kram!!
  //Sanna

  1. Oj, tack sanna! Ingen av oss är i branchen… eller på sätt och vis är vi ju det:) Vi har t.ex sålt kändis- , nyhets- och inrednings bilder till tidningar och företag:) Kram, kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *