Körsbärsgården

Love this post:Love this 0

Hej på dig Soliga Lördag!

Vilket tjusigt väder vi bjuds på idag! Tycker det har varit så regnigt och rått hela veckan- i och för sig mycket mysigt med regn, då får man tända brasan i den gröna kakelugnen- men hösten behöver inte komma ännu, eller hur? Idag har vi hunnit med så mycket, vi har röjt upp lite här hemma, golvlisterna är i en lite prydligare hög och nu planerar vi att flytta in i sovrummet. Hämtade också en bunt med tapet-böcker och skall börja noja mig över hur stort utbudet är! Under tiden vi varit på vift har Fina Farmor varit här med krukväxter och hallon! Oj, så glad jag blev – vi har ju inte hunnit köpa krukväxter ännu!

I eftermiddags fick vi också finbesök – bröderna Hagnäs kom för att inspektera huset:) Mina föräldrar kikade också in och jag ler med hela kroppen av att ha så mycket härliga människor runt om mig varje dag!

Nu meckar Kärleken med grillen ute på gården , jag gör i ordning sallad och Domino hoppade ut från köksfönstret och sprang iväg in bland buskarna. Men det gör ingenting, hon har selen på sig och jag litar på att hon kommer tillbaka snart (annars brukar vi ha henne i koppel på gården, det njuter hon av – innekatten hon är).

Återkommer ikväll!

Klänning och skarf Lucky Lina, kofta Indiska, halsband Soul of Maia och armband Syster P.

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *