Love this post:Love this 0

domino-12

God Morgon! Ny vecka! Snart är vi inne i april!

Finns det något skönare att vakna upp till än värmen av en sovande katt på fötterna? Klart att hon, Domino Petachi, lite klämmer till med tassen om jag rör på tårna för mycket… Sen smackar hon ogillande och mumlar något om att vi nog ännu skall sova en liiiten stund…

Nu skall Du, fina läsare ha en riktigt härrrlig dag! Gör något Du tycker om, ta hand om Dig själv!

domino-11

domino-10

You may also like...

5 Comments

  1. Mitt mantra för i dag är “Det-är-vår”. Det kändes lite som om jag blev snuvad på konfekten när jag tittade ut och såg snön på bilen. . .

  2. Målade tånaglar är för mig vår. Så inte riktigt ännu men snart åker den första lackningen på. Min gamle katt ligger inte vi fötterna men han ligger utsträckt längs med sidan. Mysigt men trångt ibland när även barnen har smugit sig ner i sängen under natten. 😎

  3. Hej
    Hur kan du ha så fina fötter, trodde att du är/ har varit dansare? De jag känner har hur hemska fötter som helst, med tappade tånaglar och “hela baletten”. För det är väl dina fötter?

    1. Hej Butta och tack så hjärtans mycket! Är ju ingen prima ballerina (fast jag nog själv tycker det), men i tonåren dansade jag ännu med tåtossor och då hade jag ofta spruckna tånaglar:) Kram!

  4. Väldigt vackra bilder! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *