Galor, intervjuer och förkylning

Love this post:Love this 0

Med lite feberglansiga ögon säger jag “Hej, hej! Jag är nog här!” Ni kanske undrat varför det varit så tyst här på bloggen. Eller ja, tyst och tyst… Alltså från min sida. Ni har ju varit över 600 som är med i utlottningen av Cloud Nine. Så det har nog gått lite vilt till, skulle jag vilja påstå. Jösses.

Men vad har jag gjort då?  Denna vecka var jag bjuden till Kauppalehtis Optio gala. En gala för de mest framstående affärsmännen och -kvinnorna och inflytelserika politiker i landet. Ja. Dit var jag bjuden, hade klänning och allt. Men hälsan går ju före allt annat säger de så jag bestämde mig för att inte åka till Helsingfors – det kommer flera galor.

Men lite nyttigheter har jag nog fått till stånd. Har bland annat blivit intervjuad två gånger denna vecka och tittat i kalendern när det skulle passa för en radiointervju och ett tv program. Ja. Och så syns jag nu flera gånger om dagen i ett litet program på Voice-tv (något som filmades redan i början av sommaren). Så är det också några skolor – högskolor och gymnasier som vill att jag skall komma och föreläsa för dem. Man blir bara så glaaad och häpen! Jag!?

Fredagens och lördagens seminarium med Timo Laine fick jag plugga hemifrån. Men ser inte så söt ut och låter inte så nätt heller då man hostbrööölar. Men med en hink hostmeducin blev detta veckoslut lite trevligare. Nu är jag på bättringsvägen och har bestämt att inte vara sjuk mera. Jag har inte tid. För mycket roligt pågång! Om en vecka åker jag till New York!

Stay tuned, snart kommer dagens outfit!

8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *