Love this post:Love this 0

Jag ids inte ens hålla mig för skratt! För att för två veckor sedan bli filmad för en reklamfilm i tv till att fotografera olika objekt till att själv bära diamanter i reklam.
En matta var huvudrollsinnehavaren i reklamsnutten. Mina tår eller fötter hade en bi-roll. Regissören berättade för mig hur det var tänkt: Jag vaknar på morgonen och lägger ner mina fötter på min favorit matta. Mina tår filmades om och om och om igen när de förtjust knep om mattan! (Bilderna får ni se på måndagen!)
Ett av mina favorit foto-projekt denna vecka har varit att få mina kollegor att hoppa jämnfota! Haha, roligare arbetsdagar kan man inte ha! Mitt liv har tagit en vändning som jag inte ens kunnat fantisera om! Nu gäller det mest att planera dagarna så, att allt går i lås. Enligt tidtabeller och överenskommelser.

Vill också dela av denna glädjestund: I strålande vårsol kör jag mot Nedervetil och håller utkik efter prästgården vid ån. Och där ligger den och ån flyter fri och vår-glad!
När jag stiger ur bilen hör jag dunket. Ingen frid över den forna prästgården, inte. Numera fungerar prästgården som en inspelningsstudio. Därinne är fem levnadsglada, häftiga flickor som redan hållit igång hela lördagen och nu även på söndag.
Jag överfylls plötsligt av rörelse så stark att ögonen tåras.
Min Lillasyster. Nyss så liten.
Och nu en av The Jailhouse Girls.
Tänk att ha den gåvan, disciplinen och kunnandet att spela så! Flickornas fingrar över gitarrsträngarna, den dova basen. Och Jessika, så stark vid trummorna. Lillasysters djupa röst.

Vilken girl-power! Man bara ryser.

Och ikväll? Ikväll skall jag trippa fram i mina rödsulade klackskor i hufvudstaden och ta in allt det vackra Finlands Nationalopera har att erbjuda.
Med Sol, Malenami

norra-posten

You may also like...

2 Comments

  1. Kommentatorn har noterat dig.

  2. Är så himla glad för din skull! Du har verkligen förtjänat allt roligt och bra och spännande som sker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *