Love this post:Love this 0

Hello, hello Förträffliga Fredag! Sitter med kalenderna i högsta hugg och försöker att få allt att gå ihop. Nästa vecka händer så mycket att det lönar sig att planera bra. Då går allt så mycket smidigare. Vet dock inte ännu hur jag skall hinna med en intervju på torsdagen i Vasa för att sedan snabbt som attan hoppa på tåget till Helsingfors. Behöver en egen privat jet. På fredagen blir det blogg-fest och den festen ser jag framemot. Fastän jag nästan är lite nervös. Men på ett bra sätt.

Det finns dagar då man tycker extra mycket om sig själv. Idag är en sådan dag. Jag är extra tacksam över att jag är frisk och över att jag är just jag. Tror det har mycket att göra med Narnia filmen vi såg igår. Kung Caspian och skeppet Gryningen är min favorit av Narnia böckerna och filmen gjorde mig inte besviken. Extra mäktigt var det nog att se filmen igår då det visade sig att de otroligt duktiga skådespelarna Siri och Victoria, som båda spelade syster Susan i Wasa teaters Narnia musikal förra våren, satt några bänkrader framför oss.

You may also like...

16 Comments

 1. Det är bra, självkänsla och stolthet kan man inte få för mycket av. Heja dig!

 2. Visst är det bra att stanna upp ibland och tänka vad man kan vara tacksam för. Det är ju en hel del, när man tänker efter. Att få vara frisk är en av de största rikedomarna man kan ha. Önskar dig ett njutbart veckoslut och en god fortsättning på det nya året!

 3. Ååhh vilken härligt vårig outfit!

 4. Synes filmen beskrev akkurat det veldig tydlig: at man ikke skal sammenligne seg med andre, men glede seg over hvem man er, og huske at det finnes folk som behøver en….!

 5. Hei.
  Kiitos ihanasta blogistasi. Hurjasti ihania ihania “yhdistelmiä” vaatteissasi että ihan pyörryttää- hyvässä mielessä siis ilmanmuuta 😉
  Jatkan blogisi seuraamista, koukussa olen ollut jo pitkän aikaa <3

  Ihastuttavaa alkanutta vuotta Sinulle!

  1. Kiitos ja samoin! Haleja!

 6. Snygg väska! Jag har varit obsessed av Mulberry-väskor de senaste fem åren, men skaffade min första först den här veckan.

  1. Tack skall du ha! Väskan är min allra käraste! Fick den av Vackra mamma när jag började studera vid ÅA. (den är köpt i början av nittio-talet). Grattis till din fiiiiina Alexa! Kram!

 7. Hello you bizzi woman, förstår att du har mycket att stå i! Glöm inte att andas bara… 🙂
  Tänkvärda ord du skriver – klokt!
  Så förlåt att jag just i detta inlägg är så materialistisk och banal som frågar var din tunika är ifrån?
  Kul att filmen var bra!

  Kraaam

  1. Hej Helén! Jag brukar tänka att själen skall hinna ikapp, så man är hel att ta in allt det fina livet har att erbjuda.:) Tunikan är förra vårens Hunkydory. Kram!

 8. Jättehärliga skorna!

 9. Hej Malenami!
  Oj vad jag blir så glad när jag läser dina texter! Du verkar superpigg och glad.. och de sprids. Tack för dig <3

  1. Hej Patricia! Vad roligt att höra! Detta blir jag glad av:) Villl också tacka er, som Helén skrev tidigare att man skall komma ihåg att andas så känner jag att jag andas här. Med er. Samspelet mellan er läsare och mig gör bloggandet så roligt! Kram på er alla!

 10. Supersnygg som alltid, eller ännu snyggare än alltid! Var kommer tunikan ifrån? Jag har sagt det förut men du har verkligen stil och god smak. Kram Sanna

 11. Hej du vackra! du måste berätta vad det är för snyggt du har på dig!
  Kramis

 12. Hello! På mig har jag en tunika från förra vårens Hunkydory kollektion, leggings från Gina Tricot, stövlar Clarks, bälte Burberry, väska Mulberry, tubhalsduk Scotch and Soda, smycken Syster P. KramKram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *