Love this post:Love this 0

Hello, Hello! Torsdag redan? Veckan har gått så fasligt fort! Men så är det alltid då man har roligt! Vi fick en liten vattenläcka i vårt kontor från kontoret ovan oss, för ett par dagar sedan, så nu har fläktarna blåst här i några dagar. Jag fick köpa några vackra doftljus för att fixa stämningen, då här är lite upp och ner. Så inhandlade vi ett bord och stolar till kontoret i förrgår – de borde komma imorgon. Ett bord för att skriva köpebreven på. Nästan lite heligt sådär. Så har vi också intervjuat några som varit intresserade av att börja jobba hos oss. Kul! Nu skall jag iväg och fotografera en stor lägenhet som kommit till salu!

Vi ses!

Mitt vackra halsband heter Whispers och kommer från det amerikanska märket Dogeared, som har så mycket annat fint också! Kyss Johanna säljer dem:)

Och ni har väl inte missat TinTin Styles REA???

You may also like...

6 Comments

 1. Ljuvligt vackra smycken. Men allt är fint på en skönhet 🙂

  En härlig torsdag önskar jag dig!

  KRAM

 2. Var bara tvungen att gå in på försäljarens websida och se smycket på närmre håll. Texten tillhörande smycket tyckte jag var underbar! ” the most beautiful things in the world are like whispers. they cannot be seen or touched… they must be heard by the heart. wear your necklace as a reminder to listen”.

 3. Superfint! Måste gå in och kolla närmare.

 4. Kära Malena.

  Snälla titta in. Jag tror du kommer att bli glad.
  http://karleksforklaring.blogspot.com/2011/11/karleksforklaring-till-malena.html

  Det är inget besatthet inlägg bara ett STORT STORT tack.

  Tack kära du.
  /Sara

  1. Ett STORT TACK skall DU ha! ♥ ♥ ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *