Love this post:Love this 0

andrea-11

Finaste Andréa.

Igår blev jag intervjuad. Vi talade om bloggen, men på ett annat sätt. Andréa ställde djupare frågor – till och med frågor som fick mig att tystna och fundera. Efter varje intervju jag haft, så känner jag mig själv lite bättre. Vi talade om mode och stil, den stora passionen för något så diffust som ofta återspeglas i bloggen. Att det ena inte betyder att det andra saknas. Att vara ytlig och väldigt spirituell, djup och medveten. Balansen mellan dessa två världar är fantastisk, hur det ena blir platt utan det andra. Vi talade också om jobbet som en bloggare gör: jag, som är min egen sekreterare, PR-företag, fotograf och modell. Hur jag komponerar, planerar, stylar och retuscherar bilderna. Så, till min stora överraskning, kom vi in på skönhetstävlingar, film-debut och hur mormor nog tyckte att jag skall vara med i Slitz. Vi skrattade mycket och jag känner att Andréa är någon jag vill bjuda på kaffe och höra allt om henne nästa gång;)

Det var den trevligaste av eftermiddagar!

andrea-10

You may also like...

6 Comments

  1. Malena, tusen tusen tack för igår! Tänk vad tre timmar gick fort! Hoppas vi ses igen snart! Ta hand om dig tills dess!

    1. Tack själv:) Det var så roligt att träffa dig! Jo, träffas skall vi:) Kram!

  2. oj vad du liknar din mamma på dendär första bilden! 🙂

    1. Tack för den fina komplimangen!:)

  3. Åh gud vad jag tycker om dig malena!! Jag tycker om dig så mycket att jag skulle vilja plocka med dig hem och inte släppa taget om dig!! Du är en sådan oerhörd inspiratör på alla sätt, och du är verkligen så begåvad på bilder!! Kram och hoppas att vi ses snart igen!!

  4. Du är väldigt lik din vackra mamma på den första bilden! Tack igen för en uppfriskande och fin blogg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *