Love this post:Love this 0

Det går ingen nöd på mig, nej då! I detta charmiga hotell, där de i hissen spelar hissmusik och alla är sådär mysigt trevliga, så är det en skojig en som busvisslar när man går förbi receptionen. Till och med när vi kommer ut från vårt hotellrum i andra våningen så hör vi “viiiht-vhhiiiiuuu!”. Det är Jaakko. Jaakko sitter i en bur vid receptionen och dricker kaffe, med mycket mjölk. Jaakko är en papegoja, en tjej-papegoja på fyrtio år. Hon gillar att gnaga sönder kartong och att busvissla till hotellkunder.

Det är lite alpen-känsla över det hela.

LoneStar bjuder på de bästa curly fries och chicken wings ála Amerika i stan. Vi shoppade lite från Stockmann idag också. Badskum och macarons, allt som behövs för en lyckad kväll!

You may also like...

6 Comments

 1. Älska Park Hotel – det absolut mysigaste stället att bo i Åbo, beats Börsen 100-0. Bra val! Ha ett superskönt veckoslut!

 2. Tyckten ni om hotellet? Vi var där 2 nätter över nyår, och oj så vi njöt! Jättemysigt och härligt hotell!

 3. Vi firade vår bröllopsnatt på det hotellet och blev jättebesvikna. 🙁 De fick liksom allt att gå fel. De utlovad blommorna i rummet fattades, champagnen var inte på kylning fast vi bett om det, vi fick hämta den själv från receptionen och dricka de som pissljummen… Frukosten vi fick till rummet var ingen höjdare heller. Och taxin de beställde på morgonen kom inte. Efter flera förfrågningar fick vi gå till närmaste taxistation…
  Som förklaring till alla missar sa de att det är så sällan som någon gifter sig på en fredag så de missade det… Det kan jag inte begripa för vi var faktiskt där veckan före och gjorde upp hur allt skulle gå till. Vi valde rum, beställde blomsterdekorationer och diskuterade champagnen och allt det där..En bröllopsnatt är ju så viktig att det bara inte får gå fel… :´(

  Jag sover aldrig på det hotellet mer- tyvärr.
  Camilla

 4. Åh va mysigt det verkar!!

 5. Samaiseen (?) Jaakko-papukaijaan olen törmännyt Joensuussa eräässä hotelissa. On ehkä pantu papegoija kiertoon 🙂
  Park Hotel on ihana, kiva kun viihdyitte. Ja onnea sinulle syntymäpäiväsi johdosta!

 6. Hej! Så fin kappa du har! Jag undrar vilken storlek du har på kappan? Hur är den i storleken? Har du samma storlek på OM kappor/jackor som övriga OM plagg?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *