Love this post:Love this 0

Vilken fin morgon att vakna upp till! Lånade några inspirationsbilder från då vi förra våren bodde på Hotell Grand i Stockholm. Varje morgon kom de upp till rummet med det fantastiska morgonmålet. Efter det gick vi till Grands Spa för att koppla av och ta dagen. Tänk, det var då jag träffade Någons fru första gången! Och Per Holknekt! Och alla ljuvliga Odd Molly-bloggare – som jag saknar dem! Så roligt vi haft på våra träffar!

Men nu hörni flickor tycker jag att vi tar denna torsdag med storm, eller vad säger ni? Jag skall till The Tower och träffa min coach Christoph Treier för att prata business och wellness. Har så många ideér pågång!

God morgon!

Ps. Kan ingen som helst franska – bara några enstaka ord jag lärt från baletten. Dock har har läst tyska i elva år. Men det låter inte lika fint, eller hur, så ni får rätta till om det står fel:)

You may also like...

2 Comments

  1. God morgon!
    Jag ska verkligen försöka ta den här torsdagen med storm! Idag är det precis en vecka kvar tills jag fyller jämna år och vi åker då till Stockholm för en vistelse på hotell i ett par dagar. Ska gå runt på en del museum och i Gamla stan bland annat. Lite shopping ska vi försöka hinna med också. Julklappar förstås. Och kanske en liiiiten present till mig.

  2. Åh den där frukosten ser underbar ut. Precis så som man vill att hotellfrukostar ska vara.
    En bra dag önskar jag dig
    Jannike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *