You may also like...

15 Comments

 1. Oj söt bild!jag bor i Vasa =)och jag var ocksä i stan i dag

 2. hei! vastaatko myös suomeksi? kuka sulle ottaa aina nää kuva?? onko nää jotain mallikuvia vai ihan fiilistelyä??:) miten sä osaan ruotsinkieltä?

  1. Hei Tarppu! Kyllä vastaan myös suomeksi. 🙂 Minä ja mieheni otamme nämä kuvat. Ja joo, ihan fiilistelykuvia nämä vain ovat. 🙂 Olen suomenruotsalainen, siksi puhun ja kirjoitan ruotsiksi. 🙂

 3. Meh… Kann du int håpp nå högre?! 😉

  1. Men snälla K. Jag hoppar inte. Det är ju så jag går… Flyger fram, du vet;)

 4. Häj Malena!
  Hittade din blog efter att storasyrran kika in på den först!
  Vackra bilder o allt härligt! Roligt att veta att du har det bra o e lycklig! 🙂
  Sjävl bor ja kvar i Åbo o studerar till att bli en inredare o förhoppningsvis nån dag inredningsdesigner och formgivare… få se vad livet kommer med 😉

  kramar, Sanna

  1. Hello, hello Sanna! Tack skall du ha! Men vad kul att bli inredare!:) Du får hjälpa mig sedan med tapeter och soffmöblemang;) Kramar!

 5. Hej!
  Skulle du inte kunna blogga om skor. Jag skulle så gärna ha något mellanting mellan vinterskor och sommarskor men som inte känns för robusta och höstiga. Gärna typ stövelmodell eller ankelmodell. Jag är helt värdelös på skor eftersom jag bara inte kan ha skor med klack. Max typ 2-3 cm höga men då måste skon vara extra skön och klacken givetvis bred ;). Har du några bra tips på dylika skor. Som kan användas med kjol/klänningar nu på våren och kanske även på sommaren. Tycker att vagabond och Maro tozzi passar min fot bra. Vad har du för skor?

  1. Roger that! Här skall bloggas om skor! Kram! ps. skorna på bilden är Fiorentini+Baker

   1. Vad bra! Googlade runt lite igår och insåg att det är ju precis sådana jag vill ha…. bara att de är aaaningen för dyra ;). Hittade ett par motsvarande från Vagabond men de råkade inte finnas i den färg jag ville ha för tillfället. Ska ringa runt på måndag! Har du andra alternativ? Eller var man kan få tag i dina skor (de ljusa F+B) till ett vettigt pris?

    Sällan jag kommenterar men vill bara säga att jag gillar din blogg. Ska jag vara ärlig så tyckte jag den verkade ytlig vid första anblicken men nu läser jag den så fort ett nytt inlägg kommit. Du är ju inte alls som jag trodde först 🙂 Keep going! Både du och bloggen är underbar!

 6. Vilken härlig bild. . . . Men i dag e de tyvärr gummstövel väder, kanske dags att dra fram barnet inom sig och hoppa i dom. . . . Tror jag vi ska göra i dag. .

 7. Åh vilken underbar bild!!! Du är som alltid VÄLDIGT INSPIRERANDE!!!
  Ha en bra dag!
  KRAM

 8. Hej!vad har du för kjol.el tunika på dig?

  1. Hejsan! Det är en underklänning från Odd Molly 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *