Love this post:Love this 0

Oj, vad jag är stolt! Nu har jag fått fyra fina Blogg-Awards av Sannibus, Odd Molly-holicKäthe och Min Molly! Tack, tack! Mycket rörd och glad!

Så här ska man tydligen göra:
A: Kopiera awarden på er blogg!
B: Länka till personen som gett dig awarden!
C: Berätta 7 intressanta fakta om dig själv!
D: Välj 7 andra bloggar som du vill ge awarden till!
E: Länka till deras bloggar!
F: Lägg en kommentar i deras blogg att du gett dom denna award!

7 (intressanta!) fakta om mig själv:

1. Älskar böcker såsom Narnia och Harry Potter – vissa kvällar kan jag ta en bok och slå upp den på mitten och börja läsa. Har läst tredje Harry Potter boken 11ggr och min kandidatavhandling handlar om Narnia.

2. Har blivit mobbad. I högstadiet måste flickornas toalett målas om eftersom det stod så mycket elakt om mig på väggarna. Fick mordhot, kallades till hora och spottades på. Fick mer skinn på näsan av detta. Tjejerna har bett om förlåtelse (den enda som inte gjort det diskar efter mig när jag ätit på restaurang).

3. Jag har haft många sommarjobb, men de bästa sommarjobben var när jag plockade använda ölglas i en bar (Shamrock) på nätterna och sålde underbara märkeskläder på dagarna (Dolce shop).

4. Har blivit uppvuxen med James Bond och är otroligt rädd för hajar… Som blir insläppta från en hemlig lucka i simbassängen. Har seglat över Atlanten och hoppade i huvudet före MITT PÅ ATLANTEN från båten för att simma. Kom på först efteråt hur skiträdd jag var.(Nästa drömresa är Cape Town – vill vara öga mot öga med the greate white)

5. På tal om rädsla så tror jag (nej, vet) att det finns vampyrer och om jag cyklar hem sent på kvällen kan jag fantisera att jag själv är en vampyr.. Då attackerar inte de andra vampyrerna. Fatta logiken:)

6. Gråter över det mesta (glädjetårar), blir så lätt rörd. Men hellre känna för mycket än för lite.

7. Har varit omslagstjej för finska Slitz och svenska Slits´expo. Frågade först vad mina föräldrar och mormor tyckte. De tyckte “Kör!”.

Blogg-Awarden skickar jag såklart tillbaka till mina härliga blogg-systrar SannibusOdd Molly-holicKäthe och Min Molly och vidare till dessa sköna bloggare:

Dessa sju personer vill jag ge utmaningen vidare till: Den bästa VICCI LEELucida Drömmar, Sonjas SidaEn skopa Odd & en tesked Molly, Caisa K,  Mollyholic och Petit Fashion.

You may also like...

0 Comments

 1. Jag bara älskar Dina inlägg!
  Det om mobbaren som diskar är bara föör bra!

 2. Tusen tack!

  Roligt det där om vampyrerna – så totalt spejsat och ändå funkar det, eller hur? 🙂

  Kram på dig finaste Malena

 3. Att ha blivit mobbad lämnar för evigt sina spår.
  De som mobbat tror att det räcker med ett enkelt förlåt.
  Det gör det inte.
  Men du har lyckats vända det svåra till något bra.
  Våra skolor behöver en sån föreläsare som du.
  Man träffar sina mobbare även i vuxen ålder.
  Många kramar till dig!
  Fortsätt-du är bara såå mycket!

 4. TACK för awarden, det värmer och glädjer! Ska ta och fundera lite så ska jag sen ta och haka på!

  Du är så MODIG och POSITIV, och jag blir alltid lika varm i hjärtat att kika in här!!
  Vilka spännande ´resor´ du gjort!

  Fin tisdag till dig!

 5. Även vuxna mobbar,som du säkert märkt.Det är bara än mer utstuderat.
  Tack för att du tar upp ämnet.
  Ha en skön vecka!

 6. Fortsätt och Kör!, Malena. Du sprider glädje, värme och entusiasm! Av allt postitivt i dina inlägg vill jag egentligen inte ta fasta på mobbningen – och har också i Kiva Koulus handbok läst att mobbaren ofta har problem på något annat område, MEN det är fortfarande ett val – och därför smilar jag också vid kommentaren om diskaren…”eat dust” 🙂

 7. Du är värd ALLA award som går att få vännen!! Har också blivit mobbad som barn, fanns ju bara tre “Svartskallar” i hela skolan när jag kom till Sverige….annat är det idag. Det som inte tar koll på en skänker en styrka, villket vi är bevis på ;D
  STOR KRAM!!!

 8. Psst….håller på för fullt och planerar för vår OM-träff i mars. Tror vi kommer att få en UNDERBAR helg i Stocklholm!!!
  KRAM

 9. Tack söta du!!
  Kramar

 10. Gudars…kan man tro att du blivit mobbad? Det känns så konstigt och avlägset att ngn som du skulle blivit utanför. Jag som ser dig som ledaren av de snygga i skolan. Mmmm härligt att Karma slår in när det behövs 😀

 11. Tack sötis. Har själv blivit mobbad, men precis som dig har det gjort mig ENORMT mycket starkare! Det som inte knäcker dig stärker dig enligt mig… Och som du… De som gjorde det är idag kassörer på ICA, byggarbetare eller annat. Inget ont om dessa yrken! Men de blev ju liksom inte riktigt de “sessorna” som de själv trodde att de skulle bli om man säger så..

 12. Första gngen ja kikar in här, o de blir absolut inte den sista;)
  O vilken fin blogg du har!! Me LIKE!
  Kram

 13. Grattis, din blog är verkligen fin! Fast måste säga att jag tycket det är en mycket ful kommentar om “diskar efter mig när jag ätit på restaurang”, som om du skulle vara en bättre människa på nåt sätt. Mycket möjligt, men det är inte du som avgör det, om det nu ens går att rangordna människor.

  1. Tack alla för era fina kommentarer!

   Hej Chatarina! Jo, jag har en älskling från Odd Molly som heter sacrf scarf i färgen royal. Hummm.. nu ställde du en svår fråga, har inte sett om den finns på någon nätbutik. Kolla Tradera:)

   Hej Eva och tack! Tanken att rangordna människor är främmande för mig, tror inte på sådant som bättre och sämre människor. Tror på förlåtelse och förståelse.

   Kramar!

 14. Hej! Jag skulle vilja fråga en liten fråga…du har en halsduk i royal..tror jag..som är så jättefin..vet du om den fortfarande finns att köpa någonstans?
  Kramar

 15. Snyggt, Malena! Mera såna inlägg, så blir det guldpennan nästa år =) Jag tycker om dig!

 16. OJ..Tack Tanja för tipset…Tusen kramar till dig och till malenami:)

 17. Åh va kul med en award, tackar ödmjukast! *buga*

  Måste säga att jag tycker det är döcoolt att du varit omslagsflicka, hade jag aldrig gissat och jag älskar människor som kan överraska mej! 🙂

  Appropå att du känner till det där om att vampyrer finns på riktigt kan jag tillägga att det självfallet också finns enhörningar och hästar med vingar också. Väntar bara på den dag jag ska få se enhörning i en dagglimmrande glänta en morgon, eller en pegasus glida över havsbrynet med vingarna doppandes i de skummande vågorna.

 18. du var verkligen värd alla awards, du som bloggar så fint 🙂 intressanta fakta. jag tror faktiskt också att det finns vampyrer bland oss, iallafall vill jag hemskt gärna tro det 😉

  kramar till dig!

 19. Chatarina, scarfen finns på lisen.dk, den har varit slut på marengs ganska länge.

 20. Grattis till dina awards! Keep up the good work!! 🙂 Ha ett trevligt veckoslut.. Kram

 21. Stort grattis till dina awards 🙂 Du är värd varenda en!
  Kul att läsa vilka ni bloggare själv gillar att läsa, själv vet man ju vilka man gillar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *