Vad kul med Blog-Awards!

Love this post:Love this 0

Oj, vad jag är stolt! Nu har jag fått fyra fina Blogg-Awards av Sannibus, Odd Molly-holicKäthe och Min Molly! Tack, tack! Mycket rörd och glad!

Så här ska man tydligen göra:
A: Kopiera awarden på er blogg!
B: Länka till personen som gett dig awarden!
C: Berätta 7 intressanta fakta om dig själv!
D: Välj 7 andra bloggar som du vill ge awarden till!
E: Länka till deras bloggar!
F: Lägg en kommentar i deras blogg att du gett dom denna award!

7 (intressanta!) fakta om mig själv:

1. Älskar böcker såsom Narnia och Harry Potter – vissa kvällar kan jag ta en bok och slå upp den på mitten och börja läsa. Har läst tredje Harry Potter boken 11ggr och min kandidatavhandling handlar om Narnia.

2. Har blivit mobbad. I högstadiet måste flickornas toalett målas om eftersom det stod så mycket elakt om mig på väggarna. Fick mordhot, kallades till hora och spottades på. Fick mer skinn på näsan av detta. Tjejerna har bett om förlåtelse (den enda som inte gjort det diskar efter mig när jag ätit på restaurang).

3. Jag har haft många sommarjobb, men de bästa sommarjobben var när jag plockade använda ölglas i en bar (Shamrock) på nätterna och sålde underbara märkeskläder på dagarna (Dolce shop).

4. Har blivit uppvuxen med James Bond och är otroligt rädd för hajar… Som blir insläppta från en hemlig lucka i simbassängen. Har seglat över Atlanten och hoppade i huvudet före MITT PÅ ATLANTEN från båten för att simma. Kom på först efteråt hur skiträdd jag var.(Nästa drömresa är Cape Town – vill vara öga mot öga med the greate white)

5. På tal om rädsla så tror jag (nej, vet) att det finns vampyrer och om jag cyklar hem sent på kvällen kan jag fantisera att jag själv är en vampyr.. Då attackerar inte de andra vampyrerna. Fatta logiken:)

6. Gråter över det mesta (glädjetårar), blir så lätt rörd. Men hellre känna för mycket än för lite.

7. Har varit omslagstjej för finska Slitz och svenska Slits´expo. Frågade först vad mina föräldrar och mormor tyckte. De tyckte “Kör!”.

Blogg-Awarden skickar jag såklart tillbaka till mina härliga blogg-systrar SannibusOdd Molly-holicKäthe och Min Molly och vidare till dessa sköna bloggare:

Dessa sju personer vill jag ge utmaningen vidare till: Den bästa VICCI LEELucida Drömmar, Sonjas SidaEn skopa Odd & en tesked Molly, Caisa K,  Mollyholic och Petit Fashion.

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *