Love this post:Love this 0

I´m back! Sticket i armen gör inte ont, det är jag inte rädd för, men tanken.. Blä! Men talar alltid om för pickartanten att jag inte gillar alls, då är de extra snälla och jag känner mig trygg. Efter pickandet bjöd Kärleken mig på middag vid Shamrock och på två filmer: Sherlock Holmes och Daybrakers. Båda filmerna var bra, rekommenderar! På natten fick jag feber och kunde inte sova på grund av att armen var så sjuk. Kände mig förkyld och virrig igår. Nu mår jag prima! Ok, armen kan jag inte lyfta, dock, men lär mig att leva utan den.

Kärleken bought himself a treat i form av en 46″ led-tv. Han har prasslat med påsarna och sladdarna och allt emellanåt när han tror att jag inte ser så smeker han sin nya romans. It will blow over.. Här tidigare gick han runt och tuggade fragda, sökande.. Kom efter en stund med en hyllbit från mitt skåp. Han mötte inte min blick. Hyllbiten skulle läggas under tv:n och fungera som ett stabilt underlägg. Jag är förstående. Nu läggs filmen Ironman på och nu skall det avnjutas med alla sinnen.

Vi har fått mycket bra nyheter idag, kan inte ännu skriva om dem här, dock. Men skall vi säga som så: Idag blir det äkta champagne!

I vår kommer flätan stort! Jag tror att jag blev lite svengelsk av den traumatiska sprutan*Haha!*

Tror det är ett visst annat par som också dricker champagne idag, kram på er ni kära!

You may also like...

0 Comments

 1. Hejsan hejsan.
  Satt och surfade omkring på dina fina sidor igen:)
  Och som vanligt så har du något super fint på dig, måste få veta vilket märke de är!
  Ha en riktigt härlig kväll!

  Nelli

  1. Tack Nelli! Tunikan/klänningen är från Vila, köpte den förra våren… Tycker den liknar en viss Odd Molly klänning. Klicka på linken, så ser du hur jag använt den förr: Klicka HÄR och HÄR.
   Byxorna är också Vila, sjalen är Zara man och skorna Diesel.

   Hoppas du har ett riktigt trevligt veckslut!

   Kram, Malenami

 2. Du är vacker som en dag och tunikan är ljuvlig!
  Trevlig helg fina du!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *