Love this post:Love this 0

Tänkte nästan glömma bort att tala om för er att jag fyllt på mina svar på era fina frågor i det gamla inlägget. Ni kan kika på dem här!… Äh, kopierar dem hit så behöver ni inte klicka fram och tillbaka:)

Om du resten av livet bara kunde äta mat från en enda restaurang, vilken skulle det vara?
Svar: Svår fråga! Det finns så många restauranger jag skulle vilja pröva före jag svarade på den frågan:)

Työskenteleekö miehesikikin Kokkolassa?
Vastaus: Juu, molemmat ollaan Coccolassa töissä.

Vilket är ditt bästa barndomsminne?
Svar: Kanske de gångerna vi var på äventyr i Neristan. Hoppade från tak till tak och smög runt. Känner till de bästa gömställena i kvarteren närmast kyrkan:)

Om du fick byta garderob med en kändis, vems skulle du välja?
Svar: Jag skulle nog byta med någon samlare. Någon med vintage aftonklänningar, väskor och skor. Någon som är rik som ett troll. Många kändisar köper inte de fina kläderna de har på sig utan lånar dem från designern och så är det stylisten som bestämmer vad de skall ha. Men tycker att Sienna Miller, Olivia Palermo, Angelina Jolie och Jennifer Aniston har snygga kläder.

Kaffe eller te?
Svar: Te, men helst varm choklad. Har inte lärt mig dricka kaffe;)

Om du fick ändra på tre saker i det finländska samhället, vad skulle dom tre sakerna vara?
Svar: Nåh, Räsänen, Piho och dom andra tomtarna (lånat uttryck) får nog en att rynka på näsan….

Välj ett av alternativen; aldrig mer äta choklad eller aldrig mer köpa kläder på Sköna Clara?
Svar: Haha! Aldrig äta choklad mer. Nej! Aldrig köpa kläder vid Sköna Clara. Nej! Aldrig choklad! Aaahhrrrggh!:)

Jag är så nyfiken på dina tankar och idéer innan du startade bloggen och vad gjorde att du började? Skulle gärna vilja lyssnat på ditt föredrag på Rotary förra veckan och höra om din framgång.
Svar: Det var så att min mamma var sängliggande efter ett benbrott och två operationer. Hon tog starka mediciner och kunde inte koncentrera sig på att läsa. Istället tittade hon på inredningsbloggars vackra bilder. Hon visste att jag älskade att fotografera och hade öga för stil, hon kom på idén att jag skulle börja blogga.
Före vi, maken och jag, satte oss ner för att rita och koda bloggen så skrev jag upp mål och själva konceptet med bloggen. Jag skulle skapa en framgångsrik, välläst blogg. Det är viktigt med inställningen till bloggandet, bloggar man från hjärtat så märks det. Och gör man något från hjärtat så får man positiva effekter. Jag inspirerar flera tusen läsare om dagen och med bloggen vill jag göra gott.

Vilken kamera och teknik ni anväder till alla sköna bilder? Hade du mycket kunskap tidigare? Går i funderingar att köpa systemkamera.
Svar: Kameran är Canon EOS 5D Mark II med objektiv Canon EF 24-70 f2.8 L USM och ett nytt objektiv kom på posten idag!!!! Jippiiii! Jag och Kärleken samarbetar när vi tar bilder. Jag har öga för hur det skall se ut och han tar hand om tekniken. Så för jag in bilderna i Lightroom och fixar dem där. Ofta gör jag ingenting alls med bilderna, utom att förminska dem då. Men ibland är det kul med lite trixade bilder – själv älskar jag svartvitt!

Tjänar du mycket pengar på ditt bloggande?
Svar: Jag blir inte rik på mitt bloggande, men pengarna hjälper med hyran:)

Känns det aldrig jobbigt att veta att du har press på dig att uppdatera ofta?
Svar: Det härliga är att det inte egentligen finns någon press. Det är jag själv som bestämmer om jag har press på mig eller inte. Det är skönt. Bloggandet är så roligt och jag kunde göra det 24/7:)

Om du inte tänker på hälsan ;-)….vad äter du helst då?
Svar: Morotskaka? Men det är inte ohälsosamt. Jag menar – morot, nötter och olja. Och så blir alla kalorier blivit ihjälklubbade när man vispar.


Hur kommer du att klä dig i höst?
Svar: Jeans, stövlar, tunika eller skjorta och kavaj. Och en stor halsduk. Så brukar jag ha några nyckelplagg som inspirerar och som jag fokuserar på. Som t.ex Odd Molly kappan. Till den hittade jag beige stövlar från Zara, de beige stövlarna är i samma nyans som art silk splitbottom dress och mycket annat i min garderob.

Vilka är dina intressen ?
Svar: Bloggandet, fotografi, balett och inredning bland annat. Så har jag börjat rida igen:)

Slutligen,vad är ditt absoluta drömjobb?
Svar: Världsomseglare. Eller murare.

Vad är ditt drömboende?
Svar: Det kommer upp så många olika alternativ i mitt huvud, allt från penthouse lägenhet i New York till en liten hydda vid stranden i Malediverna. Men högst uppe på listan är nog en vacker villa med en stor trädgård där alla barna kan springa och leka.

Hur blir man sådär stark och positiv?:) Mistä saat positiivisen energiasi?
Vastaus:/ Svar: Jag har länge arbetat med medveten utveckling. Jag är medveten om att det är jag som står vid rodret, det är mitt ansvar och det är jag som bestämmer. Lånar från ett gammalt Malenami inlägg, en intervju med Madonna om att ta ansvar över ditt liv..

She said, “One is that we are all responsible for our actions, our behavior, and our words, and we must take responsibility for everything we say and do. When you get your head wrapped around that, you can no longer think of life as a series of random events—you participate in life in a way you didn’t previously. I am the architect of my destiny. I am in charge. I bring that to me, or I push that away. You can no longer blame other people for things that happened to you.”

You may also like...

1 Comment

  1. Snubblade in på din blogg, fina bilder! Jag tror du skulle vara fin i den här kappan från Cream: http://www.cissiochselma.se/cream-jacka-p-495-c-146.aspx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *