Love this post:Love this 0

Så har jag varit med om min första radio intervju. För Radio X3M. Det var sååå roligt att de frågade mig om jag ville ställa upp för en intervju. Tyckte det var väldans häftigt! Lite nervös var jag nog, men Ann-Catrin och Nicke var så proffsiga och snälla så jag lugnade ner mig. Vi snackade om bloggpriset 2010. Tycker det är otroligt fint att det äntligen ordnas en bloggala – lite glamour i den gråtrista vardagen behövs för oss bloggare, eller hur? Nicke frågade om jag redan börjat tänka på galaklädsel och jag måste medge att jag nog tänkt på klädsel (läs: skor) Men – får man ens får gå på festen? Det är inget jag tagit för givet, liksom. Jag menar, var skall man köpa biljetter – eller blir man bjuden? Det är redan över 2000 bloggar som är nominerade – tänk vilket jobb juryn kommer att ha! Det kommer att vara jättespännande och roligt att få träffa alla bloggare – vilket partaj det kommer att bli!

Sen pratade vi lite om min egen blogg. Kärleken var med oss i akvariet och fotograferade medan vi talade. Nicke tyckte att det ser mycket glamouröst ut på min blogg och frågade om det faktiskt är så glamouröst i Coccola. Jag tycker man gör sin omgivning så vacker som man vill ha den, eller hur? Vi funderade också på varför jag haft en så stor framgång som bloggare och jag tror att den största orsaken är att jag är så positiv. Jag tror att det smittas av på läsarna. Bloggar man från hjärtat så märks det, när det kommer från hjärtat så får man positiva effekter. Det är så mycket kraft i god energi. Det jag vill med min blogg är att hjälpa, göra gott. Man kan göra mycket bra när man når ut till en stor publik. Jag inspirerar flera tusen läsare om dagen. Redan det att du, min goa läsare, fick ett litet smail på läpparna av en rad jag skrivit eller av en bild du tyckte var fin.. då har jag lyckats med det jag gör. För den sköna känslan du har just nu, kommer du att förmedla till nästa person.. and so on..

Man bestämmer själv: Vill jag vara en Nega-Nasse eller le så alla tänder syns?

Ni har ännu tid att nominera era favoritbloggar till den 17.10.2010!! KLICKA HÄR!

Lägger in en länk till intervjun när den kommer upp:)

You may also like...

8 Comments

 1. Spännande! Jag hoppas du vinner, det är du värd. Kika in hos mig, jag har bytt min egna wordpress blogg mot Finest.se. Kram

 2. Håller verkligen med om att det lyser igenom om man skriver från hjärtat. Det känner jag själv igen mig i med min egen blogg.. Just att prata om det man brinner för och kunna inspirera andra (även om vi skriver om lite skilda ämnen). Så tack för en fin blogg. Ska definitivt rösta på dig 🙂
  Kram Therese

 3. vi är många som har röstat på dig så börja fundera på gala klädsel nu bara:) Du är såå bra!

 4. RÖSTA, RÖSTA, RÖSTA!!
  Malenami, så mycket som du ger av dig själv till oss läsare… All den tid du lagt ner för oss. Den inspirationen du ger varje dag. Glädjen i dina ögon.

  Du skall veta att jag har röstat på dig som snyggaste bloggen, årets blogginlägg (inlägget då du blev förtjust i din kvinnliga rumpa) och ÅRETS BLOGG. Jag önskar verkligen alla gick in och röstade – du är värd ett pris. Så fin är du. Tycker vi läsare skall ge tillbaka.

  Önskar dig all framgång och lycka, kära Malenami!

  Fortsätt le, inspirera oss läsare! tack för att du finns!!

  Många kramar från Charlotta i Vasa.

 5. Intervjun var så bra att vi tänker sända den i repris idag i Stiftelsen, kl.17.07-ish.

 6. Kan du länka till intervjun om det går att höra den via nätet på nåt sätt? Vore roligt att höra för den som inte hade möjlighet att göra det live. Thanks!

 7. Herrlich!!

 8. Tusen poäng för att du använder ordet nega-nasse! Du skulle ha fått tusen till om du klämt in posi-possu också. Anita var nog den bästa moddaläraren nånsin! *kram* /Kajsa W

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *