P!nk

Love this post:Love this 0

Efter en mycket lång tågtur var vi äntligen framme i varma Helsingfors! Äntligen. Som vi väntat. Det var vår “reseledare” Sanna som kom på, när det i vinter var som kallast, att vi tjejer skulle fara på P!nk konsert i sommar. Något att se fram emot. Inte för att vi är stora P!nk fans, men musiken är väl något nästan alla tycker om. Och så tycker vi Sanna liknar P!nk i musikvideon Get the party started. I början där hon rockar loss med sin hårfön. Vi var nog alla förvånade av att vår träff blev av och att vi alla var på plats. Vi har hektiska liv, förstår ni.

På tisdagen shoppade vi kläder, skor och badbubblelkulor. Gick runt, runt i alla butiker, ända tills vi inte orkade ta ett steg till mera. Då smakade det gott med kall bubblande skumpa vid Belge. Vi skålade många gånger om!

När jag vaknade nästa morgon hade jag pirr i magen! Så spännande att gå och se P!nk!

Som warm-up fick vi se Butch Walker & The Black Widows och PMMP. De var superbra, verkligen superbra! PMMP hade jag väntat på jätte mycket. De tjejerna har alltid en fruktansvärt bra live show! Så otroligt snygga och fräcka. De är tjejer med balls.

P!nk överraskade med en energisk show, fina outfits och en mycket snyggt tränad kropp. Dansare i färggranna outfits, arkobatiska konster och svängig musik. Synd bara att de inte spelade min favorit Cuz I can.

Efterpartyt firades på the Circus och vi var förstås bjudna dit! Det bästa är när man anländer till Helsingfors och genast får ett meddelande om att man är på Vip listan (någon har läst att jag är i Helsingfors på bloggen), då känner man sig som en prinsessa. Något sådant händer aldrig i Coccola. Tack Circus för bra musik (de spelade nästan bara P!nk), goda mojiton och trevlig betjäning. T.A.C.K tack, tack, tack!

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *