Love this post:Love this 0

Åh, ni söta pinglor på Papper! Ni skriver så underbart roligt och fint! Det gläder en sååå!

Jag skrattade så tårarna rann! Snälla söta, avundsvärda ni.. Jag hoppas innerligt att jag snart är i er situation. Och då kommer jag säkert häpet blicka på mina bloggbilder och undra. Är detdär jag? Med porslinsfat och allt? Med all tid…

Linn med bloggen Mama´s got the magic skriver så fint och funderar på mitt svar om människan är ämnad för en eller flera, gå och tyck till! Malin med bloggen Medelmåttan Malin tycker jag är The Qvinna! Tycker kommentarerna var så såå roliga att jag var tvungen att screenshotta! Haha! Ljuvliga ni!

You may also like...

0 Comments

 1. Hahaha! det här va komiskt. håller dock lite med the qvinna, hur kan du vara så fräsch hela tiden? 🙂 brukar kolla in här ibland för jag e ju oxå från kokkelby! ha en bra dag!

 2. Hej,

  kikar in här för att fråga dig gällande den gröna kavajen f¨ån HM (den med “guldknappar”).
  Tycker du den är liten i strl? Tycker den sitter så snyggt på dig. Igår provade jag den svarta i butik o jag brukar kunna ha 36 o det kunde jag väl men knäpper man den så stramar den lite över överarmarna. 38 däremot satt väl egentligen skönare om man knäpper den men blev då lite lösare i ryggen.

  Så jag velar nu då jag ska BESTÄLLA den gröna, då de inte verkar finnas i så många butiker.

  Tack för en superinspirerande blogg. Du har så fiiiiiin klädsmak. Så kvinnlig. Och så ser du ju ut som en docka. Fina människa!! 😉

  Ha det gott!
  Anna

  1. Hej Anna! Tack för komplimangerna! Blir så glad! Provade fört en 36:a men bestämnde mig för en 38:a, mycket bekvämare. Vill ha fast den också – den stramar inte fult över brösten och ryggen. Tycker “jackor” skall vara bekväma, så ser människor att man trivs;)
   Hoppas du hittar den gröna, älskar färgen!
   Kram, Malenami

 3. Oh shit, vad kan jag säga? Jag är helt fascinerad av dig!

 4. Pinglorna på Papper bjöd verkligen på vardagens guldkant idag!
  Vilken underbar, rolig, ironisk konversation!
  Härligt flickor!

 5. Haha, jätte roligt! Skrattade högt. Speciellt om det där med att Kokkola är idylliskt. Var vi bor, bor ingen idyll, men jag antar att det är vårt fel. /Puntus annika

 6. Hehe, känner mig nu tvungen att ta kommentar-oskulden här på din blogg. Fantastisk blogg du har.

  Förresten, skall mejla dig här nån dag om en grej!

 7. Jag vet att malenami läser alla kommentarer! <3

 8. Hej igen ,

  tack snälla för svaret. Ja men då ska jag göra som du – gå på bekvämlighet. Plus att man kan ha en lite tjockare tröja under utan problem. Tack snälla söta.

  Ha en mysig helg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *