Nöyrästi kiitollinen

Love this post:Love this 0

Tapasin tänään niin kauniin, elämäniloisen ja mahtavan persoonan. Näin hänet pari vuotta sitten ollessani töissä Dolcessa ja muistan vieläkin sen kerran kun hän tuli sisään. Kellohame, korkeat korot ja hulmuavat hiukset. Upea ilmestys, oi mikä nainen! Viime aikoina useat yritykset ovat ottaneet minuun yhteyttä yhteistyön toivossa ja olen siitä nöyrästi kiitollinen. Tänään tapasin erään yrityksen edustajan aikasemmin kertomallani ”salaisella miittingillä” ja arvatkaa kuinka iloiseksi tulin kun tämä henkilö oli sama Maria joka jo vuosia aikaisemmin oli tehnyt minuun niin suuren vaikutuksen. Puhuimme kauneudesta, elämästä, suomenruotsalaisuudesta ja tietysti kauneustuotteista. Lisää saatte tietää myöhemmin te rakkaat ystävät.

Blogi on mennyt kovaa vauhtia eteenpäin. Olen todella iloinen ja hämmästynyt mitä kaikkea on nyt parin viime viikon aikana kerennyt tapahtua.

Nyt blogi on muuttunut (parempaan minun mielestäni) ja tällä hetkelläkin kun kirjoitan, koodaan samalla *öhm öhm*. Paljon tulee vielä muuttumaan, kärsivällisyyttä pyydän. Nyt pitäisi olla helpompi kommentoida. Voi klikata joko puhekuplaa (otsikossa), tai alareunasta kohtaa “kirjoita kommentti/leave a comment”. Miten teksti, onko se luettavaa, pitääkö olla isompi/pienempi, tai kokonaan eri fontti? Rehellisyyttä pyydän, onko jotain mitä teidän mielestä pitää muuttaa? Suomennos tulee viemään aikaa (ja paljon töitä) koska nyt teemme kaiken käsin. Eli kärsivällisyyttä siinäkin.

Haleja teille kaikille!

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *