Love this post:Love this 0

 Det är kul att kolla blogg statsen, man ser hur ni, kära läsare, har “ramlat in” till Malenami. För ett par dagar sedan var det en hel del som googlat mitt hela namn och jag tänkte “Oj, varför är det så många som googlar mig just idag?”.  Googlade mig själv (självklart för att se vad the fuss is about) och hittade en massa ointressant och mina nakenbilder (!). År 2001 modellade jag i bodypaintings Finlandsmästerskap (Cidesco) med Ulla Roivanen och vann naturligtvis.. Temat var flowerpower. Det tog fyra timmar att måla mig, sedan skulle jag uppträda framför domarna. Sprang en hel dag i ytte-pytte små stringtrosor runt i Helsingfors mässcentrum och dansade framför en stor publik. Och så kom det i tv och tidningar. Kände mig inte naken en enda gång. På kvällen när jag flög tillbaka till Uleåborg (flög alltid förr i tiden) tittade alla människor konstigt på mig när jag var grönglittrig i ansiktet och hade sylvassa långa klor.

 Bilderna är tagna av Cidesco och lånade från Ulla Roivanens sida, kolla in de andra fina bodypaintbilderna på hennes hemsida.

You may also like...

0 Comments

  1. Vackert! Men jag hade faktiskt förväntat mig att få se dig i stringtrosorna med ;-)).
    Hoppas att allt är bra med dig annars. Kram

  2. Så häftigt och så fin du är. Du är så modig.
    Ha en fortsatt trevlig helg.
    Kram Anneli

  3. Ulla sminkade mig till bröllopet (6.6.09) och berättade vid provsminkningen om vilken fantastik modell och sprudlande individ du är. Om jag minns rätt kom du väl på tal eftersom du så vacker hängde där på väggen…:) Du lämnar vackra fotspår var än du trampar. kram.

  4. Men tänk ändå, att du är ännu hundra gånger snyggare idag nio år senare…!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *